To mnie zmartwiłas. Ja mam oryginalnego z Aldi, ale córka przyjezdza do De i chciała miec taniej. Kupiła stika przez internet za 50, - zł. Jeszcze tu nie przyjechała, ale ma byc na dniach. Dlatego pytam
To mnie zmartwiłas. Ja mam oryginalnego z Aldi, ale córka przyjezdza do De i chciała miec taniej. Kupiła stika przez internet za 50, - zł. Jeszcze tu nie przyjechała, ale ma byc na dniach. Dlatego pytam
Wisienka:
1) z rejestracją nie będzie żadnych problemów - możesz zarejestrować z dowolnego komputera (np. Twojego) - również w PL.
2) z instalacją jest różnie (Impala ma rację: teoretycznie powinno zadziałać, praktycznie nie zawsze ...nieraz nawet pokazuje mocny sygnał, a nie łączy).
Jeśli Stick już kupiony, to spróbuj tak:
-zainstaluj program MEDIONmobile Verbindungsassistent für Windows
(link na poprzedniej stronie)
-gdyby nadal nie łączył - trzeba pogrzebać w ustawieniach (Einstellungen). Dobrze, ze macie 2 kompy i Ty orginalnego Aldika - córka powinna wszystkie ustawienia podpasować pod Twoje.
Powinno zadziałać :)
Ja mam sztika bez simlocka kupionego w Polsce i mi dz iala ten z Aldi.
Musialam Verbondungasystenta z Aldi. Nie potrafie cytowac. Pisze z komorki :-(
Ok, dzięki
wczesniej dziewczyny podawały linka.
Wisienka, ten program powinien być zaintalowany wcześniej (przed włożeniem Sticka) - najlepiej już teraz w PL.
W DE wkłada starter do Sticka i BEZ ŁĄCZENIA SIĘ Z INTERNETEM doładowywuje i wybiera opcję np. 30dniową XL.
Dopiero jak otrzyma smsa potwiedzającego o uruchomieniu opcji XL (z datami od kiedy do kiedy) - może się lączyć