Czy ktoś wybiera się jutro do kościoła?Ja idę na mszę św.po polsku do St.Marien W Bremen ,na 13.
Czy ktoś wybiera się jutro do kościoła?Ja idę na mszę św.po polsku do St.Marien W Bremen ,na 13.
Na 13-tą ? ....kurczę , nie dam rady ........za daleko trochę :-)
Na 13-tą ? ....kurczę , nie dam rady ........za daleko trochę :-)
Barbara,pracujesz w Bremen?
Nieee .....w okolicach Stuttgartu :-).... Jak nie patrzeć to kawałek drogi do Ciebie jest :lol3:
Ja sie wybieram, ale do St. Marien mam za daleko.
Zosia, jak chcesz się spotkać i możesz przyjechac któregoś dnia do centrum Bremen, to jestem zwarta i gotowa. Byleby w miarę szybko, bo pierwszy raz
w swojej karierze opiekunkowej będę się chyba ewakuować, choć prawie dopiero przyjechałam. Pozdrawiam
Przy okazji witam wszystkich sympatyków Forum:-). Tych, którzy mnie jeszcze nie znają, też witam:-) :-).
Halo,Binor,wreszcie ktoś z Bremen się odezwał:-),mogę być jutro ,tak.ok 11:30,mam wolne od 10 ale ja pracuję w Borgfeld,to jest ponad 30 minut jazdy do centrum a T y w jakiej dzielnicy pracujesz?
W samym centrum prawie. Do Rynku mam 10 minut. Ja mogłabym być dopiero gdzieś o 13.15. Może w takim razie umówimy się pod Rolandem?
Mam wolne codziennie od 13.00 - 15.30, a w pn całe popołudnie, ale w ten poniedziałek jestem już umówiona z koleżanką, z którą się nie widziałam 6 lat, a kiedyś wymieniałyśmy się razem przez 3 lata u jednej rodziny. To spotkanie mnie tutaj jeszcze trzyma, bo powodów do zjazdu prawie natychmiastowego było sporo.
W samym centrum prawie. Do Rynku mam 10 minut. Ja mogłabym być dopiero gdzieś o 13.15. Może w takim razie umówimy się pod Rolandem?
Mam wolne codziennie od 13.00 - 15.30, a w pn całe popołudnie, ale w ten poniedziałek jestem już umówiona z koleżanką, z którą się nie widziałam 6 lat, a kiedyś wymieniałyśmy się razem przez 3 lata u jednej rodziny. To spotkanie mnie tutaj jeszcze trzyma, bo powodów do zjazdu prawie natychmiastowego było sporo.
Uuuuu...to "ciekawe" miejsce musi być :do bani:
Ok. pod Rolandem,tak po mszy ok.14;30..
Będę na pewno. Poznasz mnie pod warunkiem, że nie będziesz się rozglądać za damą na szpilkach:-). Jak zobaczysz kogoś z blond fryzurą na zapałkę i w granatowej krótkiej kurtce oraz przewiązaną na czole bandamką, to właśnie będę ja:-). Do zobaczenia.
Ja sie wybieram, ale do St. Marien mam za daleko.
Zosia, jak chcesz się spotkać i możesz przyjechac któregoś dnia do centrum Bremen, to jestem zwarta i gotowa. Byleby w miarę szybko, bo pierwszy raz
w swojej karierze opiekunkowej będę się chyba ewakuować, choć prawie dopiero przyjechałam. Pozdrawiam
Przy okazji witam wszystkich sympatyków Forum:-). Tych, którzy mnie jeszcze nie znają, też witam:-) :-).