Pochwalijki #4

29 stycznia 2017 16:44 / 1 osobie podoba się ten post
ewal8

Doda, ja pierdziu... ale przemiana :lol3: :lol3:

A widzisz......dodzia...ewoluuje.....
29 stycznia 2017 16:48 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

A widzisz......dodzia...ewoluuje.....:-)

No widzę, widzę - wręcz kwitnie...
29 stycznia 2017 17:03 / 1 osobie podoba się ten post
ewal8

No widzę, widzę - wręcz kwitnie... :buziaki1:

a ić ty gupi gupku :puk w leb: puknij się............. numer ci wysłałam i co???? Teraz idę Świteziankę wykąpać, ale pózniej mnie się prosze zameldować na nowoczesnosci tej!
29 stycznia 2017 17:05
doda1961

ooooo, to na ten tychmmiast wypróbuję, bo mam taką jedną, której muszę nawtykać...drogą tą......
Tak długo usypiała dziadka, że aż sama zasnęła..... zamiast.......do altanki przybyć wczorajszym wieczorem........

zima jest to może za zimno w tej altance się zrobiło
29 stycznia 2017 17:24 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

a ić ty gupi gupku :puk w leb: puknij się............. numer ci wysłałam i co???? Teraz idę Świteziankę wykąpać, ale pózniej mnie się prosze zameldować na nowoczesnosci tej!

No i bedziesz zdrowa? Na tym posranym windows phonie nie pobiorę wiadomości multimedialnej przez wi-fi tylko przez włączoną transmisję danych
Boże, a ostrzegało mnie moje dziecię: nie kupuj dziadostwa z windows.phonem, bo nie dźwigniesz, no i faktycznie ciężko jest. Trza się zacząć mlodych słuchać.
29 stycznia 2017 17:25 / 3 osobom podoba się ten post
ewal8

No widzę, widzę - wręcz kwitnie... :buziaki1:

Srytnie a nie kwitnie. Jam w rozkwicie non stop Nowoczesność uruchomiłam pod wpływem Fioletowej, bo mnię nakręciła i radochę mamy obiedwie
29 stycznia 2017 17:37 / 6 osobom podoba się ten post
doda1961

A widzisz Ty cwaniaro z PKS-u. Cierpliwy kamienia ugotuje.
Wyslałaś wiadomośc multimedialną, alem nie mogla otworzyc, bo ja mam Dual Sim i okazalo się, ze transmisja danych włączona była na ten drugi numer, a nie na ten co poslałaś. Już pogrzebalam i naszłam I i i i  kto jest "gupi
Nie taki straszny jednak ten windows.phone
29 stycznia 2017 17:54 / 3 osobom podoba się ten post
ewal8

A widzisz Ty cwaniaro z PKS-u. Cierpliwy kamienia ugotuje. :lol3:
Wyslałaś wiadomośc multimedialną, alem nie mogla otworzyc, bo ja mam Dual Sim i okazalo się, ze transmisja danych włączona była na ten drugi numer, a nie na ten co poslałaś. Już pogrzebalam i naszłam :lol3: I i i i  kto jest "gupi :lol3: :lol3:
Nie taki straszny jednak ten windows.phone :tanczy:

Milcz jak do mnie mówisz....Nie wiem co to jest ten Dual, ale instynkt mi podpowiada, że to nie to samo co Oral, albo ...co nie daj Boże ...Anal
Cieszę się, że najszłaś, bo jakby nie, to służę ...na piechotę....
29 stycznia 2017 17:58 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

Milcz jak do mnie mówisz....Nie wiem co to jest ten Dual, ale instynkt mi podpowiada, że to nie to samo co Oral, albo ...co nie daj Boże ...Anal
Cieszę się, że najszłaś, bo jakby nie, to służę ...na piechotę....:-)

Oj Boże Boże, mowiłam, ze neandertalczyk
30 stycznia 2017 10:35 / 10 osobom podoba się ten post
No to ja sie pochwalę,skoro inni nie chcą...od wczoraj spotykam się z pzystojnym instruktorem fitness . Wymęczył mnie wczoraj równo,głownie brzuch,uda i pośladki. Niedługo dorzucimy innych ćwiczeń,jak juz te przerobimy.
Zawsze w okolicach lutego mnie zaczyna energia rozpierać,to chyba znak że wiosna idzie,a pośladki wyrażnie grafitację czują...
30 stycznia 2017 10:37 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No to ja sie pochwalę,skoro inni nie chcą...od wczoraj spotykam się z pzystojnym instruktorem fitness . Wymęczył mnie wczoraj równo,głownie brzuch,uda i pośladki. Niedługo dorzucimy innych ćwiczeń,jak juz te przerobimy.
Zawsze w okolicach lutego mnie zaczyna energia rozpierać,to chyba znak że wiosna idzie,a pośladki wyrażnie grafitację czują...:lol2:

Acha.....wyczuwam więc......jakiegoś przystojnego mena na horyzoncie.....wiosennym..... i chyba nie jest to instruktor fitness......
30 stycznia 2017 10:40 / 5 osobom podoba się ten post
doda1961

Acha.....wyczuwam więc......jakiegoś przystojnego mena na horyzoncie.....wiosennym.....:-) i chyba nie jest to instruktor fitness......:-)

Owszem,na youtobie można go spotkać,jak chcesz umówię i ciebie z nim 
30 stycznia 2017 10:47 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Owszem,na youtobie można go spotkać,jak chcesz umówię i ciebie z nim :lol3:

No może i bym chciała, ale nie wiem czy się wyrobię, bo zapier.....l mam taki z tymi menami....na youtubie, że wyrobić się nie mogie;)
30 stycznia 2017 14:50 / 5 osobom podoba się ten post
Włosy pofarbowane,paznokcie zrobione,zaległości w czytaniu odrobionea reszta nadaje sie do poskarżyjek- za godzinę trzeba jechać po Pdp-odebrać ją z przedszkola i czekać na następny poniedziałek...
30 stycznia 2017 18:21 / 9 osobom podoba się ten post
A ja chce się pochwalić swoim malym sukcesem- bo jestem dziś z siebie dumna... Kubus- chłopczyk, którego niania kiedyś bylam, a jestem teraz z nim " na gościnnych występach", bo choruje- pierwszy raz od kilku tygodni podobno zjadł normalny, cieply obiad. Ze względu na to, ze dużo chorowal i bral dużo antybiotykow jakos mu apetyt się popsul i rodzice maja straszny z nim problem w tym temacie. dziś wlasnie ( probowalam od kilku dni) zjadł w końcu ode mnie i to calkiem spora porcje obiadu- jestem zachwycona, bo bardzo się o niego martwilam mam nadzieje, ze jutro będzie z tym jeszcze lepiej..