Doda, ja pierdziu... ale przemiana :lol3: :lol3:

Doda, ja pierdziu... ale przemiana :lol3: :lol3:
A widzisz......dodzia...ewoluuje.....:-)
No widzę, widzę - wręcz kwitnie... :buziaki1:
ooooo, to na ten tychmmiast wypróbuję, bo mam taką jedną, której muszę nawtykać...drogą tą......
Tak długo usypiała dziadka, że aż sama zasnęła..... zamiast.......do altanki przybyć wczorajszym wieczorem........
a ić ty gupi gupku :puk w leb: puknij się............. numer ci wysłałam i co???? Teraz idę Świteziankę wykąpać, ale pózniej mnie się prosze zameldować na nowoczesnosci tej!
No widzę, widzę - wręcz kwitnie... :buziaki1:
a ić ty gupi gupku :puk w leb: puknij się............. numer ci wysłałam i co???? Teraz idę Świteziankę wykąpać, ale pózniej mnie się prosze zameldować na nowoczesnosci tej!
A widzisz Ty cwaniaro z PKS-u. Cierpliwy kamienia ugotuje. :lol3:
Wyslałaś wiadomośc multimedialną, alem nie mogla otworzyc, bo ja mam Dual Sim i okazalo się, ze transmisja danych włączona była na ten drugi numer, a nie na ten co poslałaś. Już pogrzebalam i naszłam :lol3: I i i i kto jest "gupi :lol3: :lol3:
Nie taki straszny jednak ten windows.phone :tanczy:
Milcz jak do mnie mówisz....Nie wiem co to jest ten Dual, ale instynkt mi podpowiada, że to nie to samo co Oral, albo ...co nie daj Boże ...Anal
Cieszę się, że najszłaś, bo jakby nie, to służę ...na piechotę....:-)
No to ja sie pochwalę,skoro inni nie chcą...od wczoraj spotykam się z pzystojnym instruktorem fitness . Wymęczył mnie wczoraj równo,głownie brzuch,uda i pośladki. Niedługo dorzucimy innych ćwiczeń,jak juz te przerobimy.
Zawsze w okolicach lutego mnie zaczyna energia rozpierać,to chyba znak że wiosna idzie,a pośladki wyrażnie grafitację czują...:lol2:
Acha.....wyczuwam więc......jakiegoś przystojnego mena na horyzoncie.....wiosennym.....:-) i chyba nie jest to instruktor fitness......:-)
Owszem,na youtobie można go spotkać,jak chcesz umówię i ciebie z nim :lol3: