Ale truskawki odchudzają Benito jedz bez ograniczeń ( oczywiście bez cukru śmietany itp)
Ale truskawki odchudzają Benito jedz bez ograniczeń ( oczywiście bez cukru śmietany itp)
Lepszy od wody jest wlasnej roboty napój izotoniczny: Cztery łyżeczki dextrozy,pół płaskiej łyżeczki soli ( morska najlepsza ale i zwykła może być) sok z 1 cytryny,litr wody.Wymieszać gotowe.Zabierać na rower:-)
A apetyt na słodycze zabijają tabletki z chromem
Aaa, dzięki, zrobię, tą dextrozę kupię jutro.
Jako ciekawoskę podam, że w Niemczech niejednokrotnie słyszałam, że dobrym napojem izotonicznym jest Weizenbier :-)
tak i Äpfelwein , i to jest prawda
Cukru nie jadam. Śmietany też.
Marta, Ty nie wiesz, ile ja potrafię zjeść truskawek. Polska, 2-kilogramowa kobiałka jest tylko dla mnie. Najchętniej codziennie w sezonie.
Czy koniecznym jest pisanie nazw niemieckich ? czy to nie można tak po ludzku , po naszemu napisać " Jabcok " albo jakiś tam " Czar PeGeeRu " albo " Parkowe " , " Ławkowe " , czy jeszcze inaczej ? Oj Leni ! widać , że Ty dawno w starym kraju nie była , zatracasz język ojczysty :lol3: .....a co ? ma sie w głowie jeszcze te miana , które w czambuł dawały a drogie nie były ....piękne to były te mlodzieńcze czasy , oj piękne - zrobiło się zrzutkę po 0,50 gr i z 10 -12 młodych osób miało się przy czym zabawić ....znaczy się przy jednej butelce i co jedno to bardziej wstawionego udawało , że niby tak siekło :lol2:
Oj, Andrejka.
Ja sie nie odchudzam. Piszemy o filozofii codziennego, normalnego jedzenia.
Ja to z tych, co od samego patrzenia na jedzonko potrafią przytyc.
Od dnia pochwalijek schudłam jeszcze troche - ale juz się nie odchudzam - staram się tylko zdrowo jeść.
Ej Benitka kokietko ty jedna:-) To ja sie tu wysilam jadłospisy niskokaloryczne przedstawiam a tu sie okazuje że ty szczupła jesteś.Czuję sie zrobiona w konia :-)