Mój pierwszy wyjazd - co zabrać?

23 maja 2014 09:54 / 2 osobom podoba się ten post
Lepiej zapytaj – różne są rodziny. Moja koleżanka trafiła kiedyś na taką, której chyba nawet perkusja by nie przeszkadzała, ale bywa różnie. Chociaż zabrać można zawsze – najwyżej nie będziesz z niej korzystać.
23 maja 2014 09:55 / 2 osobom podoba się ten post
pomarzy

Kasia jestem miło mi :) o ile koordynatorka, która przyjedzie po mnie na dworzec mi jej nie zarekwiruje to do domu ją dowiozę,babcia tez nie wiem jak zareaguję, bo nie pytałam, tej babci raczej samej nie mogę zostawić, ona jest wdową, rodziny nie ma, wiec nie wyjdę sobie sama do parku czy gdzieś, a jeśli lubi ciszę to nie pogram, ale poćwiczę chociaż układ palców...

Ćwicz kochana , ćwicz . W tej robocie MY OPIEKUNKI  mamy tyle wolnego czasu , że tylko ćwiczyć ..DDDDD...... To nie ironia , ja już Cię uwielbiam :)))))))))))))
23 maja 2014 10:02 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ćwicz kochana , ćwicz . W tej robocie MY OPIEKUNKI  mamy tyle wolnego czasu , że tylko ćwiczyć ..DDDDD...... To nie ironia , ja już Cię uwielbiam :)))))))))))))

Romana w fujarke czy tam jakis inny flet dmuchała i nikt jej glowy nie urwał.Wozić wszysto mozna,ale nie z wszystkiego sie korzysta tak jak ja z ubrań.W miejsce gitary ja bym wzieła cos do nauki języka.No nie napisalas jak u Ciebie z tym.
23 maja 2014 10:04 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Romana w fujarke czy tam jakis inny flet dmuchała i nikt jej glowy nie urwał.Wozić wszysto mozna,ale nie z wszystkiego sie korzysta tak jak ja z ubrań.W miejsce gitary ja bym wzieła cos do nauki języka.No nie napisalas jak u Ciebie z tym.

U mnie z językiem to Ci już nie najgorzej DDDDDD...... :)))))
23 maja 2014 10:12 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Pomieszałam. Zrobiłam 2 in 1.
23 maja 2014 10:27 / 5 osobom podoba się ten post
Nam możesz tu grac o każdej porze jesteśmy dostępne cała dobę-wszak wiadomo muzyka łagodzi obyczaje :)
23 maja 2014 10:35 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

U Ciebie czasem ostry jęzorekDDDD......
23 maja 2014 12:23 / 3 osobom podoba się ten post
Pewnie - możesz braść:)
23 maja 2014 12:26 / 1 osobie podoba się ten post
jak ją zmieścisz to bierz.
23 maja 2014 14:40 / 4 osobom podoba się ten post
Ja bym tak se na fleciku pograła,........ niestety spotykam sie z niezrozumieniem rodziny i firmy, a nie wiedza co tracą, taką bym im Ode do wolnasci wygrała, ze ech.......
23 maja 2014 15:04 / 2 osobom podoba się ten post
Wziąść to pewnie nie bardzo ale myslę, że możesz wziąć :))) a może babcia lub dziadzio chętnie posłuchaja i postukają protezką do taktu :)))?
23 maja 2014 16:13 / 2 osobom podoba się ten post
nomka

Wziąść to pewnie nie bardzo ale myslę, że możesz wziąć :))) a może babcia lub dziadzio chętnie posłuchaja i postukają protezką do taktu :)))?

Zapisz sie do klubu poprawiaczy dyktand. Mycha jest przewodniczącą, bo prawdziwa przewodniczaca jest na urlopie i pewnie wutke pije z tonikiem:):):)
23 maja 2014 16:14 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Zapisz sie do klubu poprawiaczy dyktand. Mycha jest przewodniczącą, bo prawdziwa przewodniczaca jest na urlopie i pewnie wutke pije z tonikiem:):):)

Już tam zaglądałam ale nie chciałam być zrzędą nooo :))) jednak.. pewne błedy językowe powodują u mnie szok toksyczny :)))
23 maja 2014 16:15 / 4 osobom podoba się ten post
nomka

Już tam zaglądałam ale nie chciałam być zrzędą nooo :))) jednak.. pewne błedy językowe powodują u mnie szok toksyczny :)))

Nie za infekuj forum:):)
23 maja 2014 16:26 / 2 osobom podoba się ten post
nomka

U mnie też,,,,niestety...