Nawigacja jest potrzebna w obcym miejscu.Zwłaszcza jak się jedzie autem.
Właśnie załatwiam telefon z nawigacją.Super sprawa.Widziałam to w akcji.
Do domu jak po sznurku.
Nawigacja jest potrzebna w obcym miejscu.Zwłaszcza jak się jedzie autem.
Właśnie załatwiam telefon z nawigacją.Super sprawa.Widziałam to w akcji.
Do domu jak po sznurku.
Witam,
jestem tu nowa, przede mną pierwszy wyjazd na 6 tygodni, czy mogę wziąśc gitarę na pierwszy wyjazd ? W czasie wolnym chciałabym sobie cicho poćwiczyć. Musze pytać o pozwolenie agencję, z której jadę ?
Witam,
jestem tu nowa, przede mną pierwszy wyjazd na 6 tygodni, czy mogę wziąśc gitarę na pierwszy wyjazd ? W czasie wolnym chciałabym sobie cicho poćwiczyć. Musze pytać o pozwolenie agencję, z której jadę ?
Witam,
Kasia jestem miło mi :) o ile koordynatorka, która przyjedzie po mnie na dworzec mi jej nie zarekwiruje to do domu ją dowiozę,babcia tez nie wiem jak zareaguję, bo nie pytałam, tej babci raczej samej nie mogę zostawić, ona jest wdową, rodziny nie ma, wiec nie wyjdę sobie sama do parku czy gdzieś, a jeśli lubi ciszę to nie pogram, ale poćwiczę chociaż układ palców...
Witam,