Proszę o radę gdzie przewozić laptop? W dużej torbie w bagażniku autobusu czy w torbie małej podręcznej?
Proszę o radę gdzie przewozić laptop? W dużej torbie w bagażniku autobusu czy w torbie małej podręcznej?
Laptopa zawsze woziłam w podręcznym, ale od jakichś trzech ostatnich podróży, mam w walizce między rzeczami, gdyż skorzystałam z rady koleżanki, która tak traktuje swojego już od kilku lat. Jednak, gdyby był w miarę nowy i miał dobre parametry techniczne, to nadal byłby w podręcznym. A tak -w razie W- będzie motywacja do kupna nowego, co powinnam zrobić już jakiś czas temu.
Jednak nadal działa :pisanie na forum:.
Ja też tak swojego netbooka przewożę. Dobrze mu tam, między ubraniami , miętko:).
To znak ,że czas zainwestować w większą walizkę :zakupy w sieci: nam kobitkom to albo szafy mało,albo walizki za małe produkują :brawo1:mam jedną radę :ROLUJ, to na prawdę pomaga ,jest duzo więcej miejsca na dodatkowe ciuszki.Sprawdzone:)
Ja już tyle razy czyniłam przygotowania do wyjazdu i chyba mam pecha, nie zdarzyło mi sie jeszcze nigdy żebym była zodowolona po rozpakowaniu.A odnośnie odzieży to już wybitnie, jak wezme ciepłe ubrania to jest zimno a jak letnie to jest zimno.Mysle nawet,że meteorolodzy podglądają moj kofer a potem pogode prognozuja.:-)
W bagazu podrecznym. Moj jest maly no i nowy. Nie chce ryzykowac uszkodzen, chociaz zwrocilam uwage, ze ostatnio w Sindbadzie nieco oszczedniej obhodza sie z walizkami nie niszczac ich zbytnio.
Przynajmniej kilka ostatnich podrozy takich bylo.
juz nie mogę edytować ............................................ jak wezmę ciepe ubrania to jest gorąco a jak lekkie to jest zimno. Ale to chyba z temp. tak popisałam u nas dochodzi do + 4o st.C