Ten temat dotyczy firmy Medipe. Moderator
Próba rekrutacji. Żegnamy się! Moderator
Ten temat dotyczy firmy Medipe. Moderator
Próba rekrutacji. Żegnamy się! Moderator
Marsz do regulaminu! Moderator
mam pytanie do dziewczyn pracujacych w tej firmie, dostalyscie kiedykolwiek karte EKUZ?pracuje z nimi od pazdziernika ale jak karta EKUZ wygląda to pojęcia nie mam:)
dużo słyszałam o medipe, ale jakoś mam mieszane uczucia. można im zaufać?
Czy któraś z Opiekunek otrzymała, w trakcie trwania zlecenia, do podpisania oświadczenie, w którym zgadza się na potrącenie z wynagrodzenia "prywatnych" (cokolwiek to znaczy) kosztów utrzymania u podopiecznego oraz kosztów kursu językowego polegającego na otrzymaniu na e-mail niezamówionych materiałów szkoleniowych? Bardzo proszę o odpowiedź bo właśnie znalazłam się w takiej sytuacji.
Marta i ivetta dziękuję za odpowiedź. Dopiero w poniedziałek będę mogła telefoniznie spróbować wyjaśnić sprawę ale wydaje mi się, że nie będzie to takie proste z uwagi na to, że jeden z zapisów umowy, którą podpisałam przed dwoma miesiącami, mówi o tym, że jeśli nie podpiszę przysłanych mi w trakcie trwania zlecenia aneksów bądź innych dokumentów rozliczeniowych to firma wstrzyma wypłatę wynagrodzenia.
Marta i ivetta dziękuję za odpowiedź. Dopiero w poniedziałek będę mogła telefoniznie spróbować wyjaśnić sprawę ale wydaje mi się, że nie będzie to takie proste z uwagi na to, że jeden z zapisów umowy, którą podpisałam przed dwoma miesiącami, mówi o tym, że jeśli nie podpiszę przysłanych mi w trakcie trwania zlecenia aneksów bądź innych dokumentów rozliczeniowych to firma wstrzyma wypłatę wynagrodzenia.