ale jeżeli chodzi o kasę,przecież ona te pieniądze zarobiła..ja bym dzwoniła ile wlezie..do skutku
ale jeżeli chodzi o kasę,przecież ona te pieniądze zarobiła..ja bym dzwoniła ile wlezie..do skutku
dodzwonić się do nich to nie lada sztuka......
Telefon zajęty bo wszyscy dzwonią. Współczuję Wam dziewczyny.
Do mnie dzwonili z propozycją współpracy,ale kurczę ta niewypłacalność mnie martwi.....
jaka niewyplacalnosc?jazdze z nimi od prawie roku i kasa nigdy nie byla opozniona....
Aniu,czytałam:)Ale wyżej są też opinie negatywne....Samam wiesz co ostatnio agencje wyprawiają z kasą,albo dzikie opóźnienia albo nie płacą.Bank nie poczeka....tego sie boję.Do tej pory jeżdżąc z firmami miałam farta.....Wrzuciłam dzis ogłoszonko na pracowe strony,zobaczymy jakie zainteresowanie jest moja skromna osobą.hi hi hi:)
Do mnie dzwonili z propozycją współpracy,ale kurczę ta niewypłacalność mnie martwi.....
Lepiej nie.........
Narazie to tylko oni dzwonili ,juz w zeszłym tygodniu,ogłoszenie dałam dopiero dziś ,mam czas i wybór,więc sobie spokojnie poczekam:)W odniesieniu do wielu agencji tak jest ,że jednym płaca na czas a innym nie ,a z czego to wynika to sie człowiek nigdy nie dowie:(Tak jak pisałam dotychczas miałam szczęście ale jak wiadomo zawsze jest ten pierwszy raz.Generalnie nie upieram się przy zadnej firmie,byle wypłata była w terminie:)
Czy całe forum musi wiedzieć o tym że komuś wysłałaś maila? Moderator
dalej czekam na jakies zlecenie...
dalej czekam na jakies zlecenie...
Marsz do regulaminu! Moderator