A podzielisz się wrażeniami po operacji,bo interesuje mnie ten temat ( niestety).
A podzielisz się wrażeniami po operacji,bo interesuje mnie ten temat ( niestety).
Parę lat temu byłam u małżeństwa.Pani dostała trombozy,nogą spuchła jak bańka.Parę dni była w szpitalu na przepychanki żył.Niestety po dwóch tygodniach zmarła.Zator poszedł za daleko i ratunku nie było.
Sama będę mieć operację na żylaki za dwa tygodnie.Z leków to biorę tylko maxi 3 vena i noszę podkolanówki uciskowe.Mam nadzieję ,że po operacji będzie lepiej.
Ja chyba tylko laser bo bardzo źle znoszę narkozę Koszt 2,8 tys cóż muszę odżałować:-(
Parę lat temu byłam u małżeństwa.Pani dostała trombozy,nogą spuchła jak bańka.Parę dni była w szpitalu na przepychanki żył.Niestety po dwóch tygodniach zmarła.Zator poszedł za daleko i ratunku nie było.
Sama będę mieć operację na żylaki za dwa tygodnie.Z leków to biorę tylko maxi 3 vena i noszę podkolanówki uciskowe.Mam nadzieję ,że po operacji będzie lepiej.
Bedzie duzoo lepiej. :-)
Ja mialam 9 lat temu usuwane i jest dobrze, bez nawrotów
Jakies drobne naczynka sie pojawiły ale lekarz mowil ze nie grozne.
Nie wiem jakie ty nosisz kolanowki ucickowe ale moje sa drogi i tylko do 4 msc sie je nosi
za to skuteczne.
Trzymam kciuki. Bedzie dobrze
A kto powiedział, że narkozę. Znieczulenie miejscowe. Zabiegi jednego dnia robią prywatne kliniki. Rano jedziesz (na wyznaczoną godzinę) i tego samego dnia w domu jesteś.
Przez 10 lat na pewno. I efekt kosmetyczny dobry.
Jak masz jakieś konkretne podkolanówki to podaj nazwę,firmę.Chętnie skorzystam.Ją kupiłam jakie były w sklepie rehabilitacyjnym.Za bardzo nie znam się.
A kto powiedział, że narkozę. Znieczulenie miejscowe. Zabiegi jednego dnia robią prywatne kliniki. Rano jedziesz (na wyznaczoną godzinę) i tego samego dnia w domu jesteś.
Moim zdaniem lepsze są pończochy uciskowe. I bardziej seksowne niż "antygwałty" :lol2:
Cytuję sam siebie, bo napisałem raz i nie zdążyłem edytować tekstu. Znieczulenie miejscowe. Zabiegi jednego dnia robią prywatne kliniki. Rano jedziesz (na wyznaczoną godzinę) i tego samego dnia w domu jesteś. Najpierw tylko jedna noga. Jeśli kto ma na dwóch, to dwa zabiegi odłożone w czasie. Po zabiegu masz opatrunki i na to gumową pończochę założoną. Po 7 dniach na zdjęcie pończochy i szwów, jeśli zakładają. Zależy od specjalisty, bo bez żadnych szwów też jest możliwe. Po zdjęciu pończoszki noga wygląda jakby po niej czołg przejechał. Granatowo-bordowo-żółta. Smarować trzeba maściami (Lioton 1000 żel i z nagietka). Można chodzić na drugi dzieeń już uważnie. Murowany super efekt, po wyleczeniu nie ma żadnych śladów cięć. Efekt bardzo super.
Miałam też na myśli pończochy,antygwałty dobre latem.