Fioletowa myszko pamietasz nazwe?
Szukałam na Wizażu,a le coś nie mogę się tam odnaleźć.Jak kto będzie miał to o info proszę.Ja też szukać będę.
Masz tutaj linka,moze sama sie dokopiesz? ;)
http://f.kafeteria.pl/temat/f2/zakrzepica-trombofilia-p_3531470/16
Oki dzieki Fioletowa.:-) Tereska jak znajde dam ci znac a jak ty to mi dasz znac!:-)
Znalazłam Sigvaris.Wpisałam na kafeteri zakrzepica- pończochy i pokazał mi wątki gdzie znalazłam.To chyba o te chodziło.Jeszcze były Aries.Zobaczę zaraz jak to na ceneo wygląda.
Ty to masz zdrowie Teresa ;)))) Ja zwatpilam po kilku stronach...Pamietalam w ktorym watku to bylo i tyle;)))
Znalazłam Sigvaris.Wpisałam na kafeteri zakrzepica- pończochy i pokazał mi wątki gdzie znalazłam.To chyba o te chodziło.Jeszcze były Aries.Zobaczę zaraz jak to na ceneo wygląda.
Dzieki Basia:-)
Chcialam sie zapytac ,co myslicie o przystawianiu pijawek?
Skierowanie na usuniecie zyl ,mialam ponad 2 lata temu,ale termin przeszedl.Pojawil sie pomysl aby laserowo usunac ,no ale bym musiala z kilka zabiegow sobie zafundowac i to jeszcze z 400 km ode mnie.
Teraz dotarlam do pijawek:-) Czy ktoras z Was miala takie zabiegi,obecnie jestem w domu,musze miec z 8 takoch ,ale ciekawi mnie rezultat tego podobno jest super.Prosze cos zeby ktos napisac jak cos wie,ja sie boje ,ale w krotkim terminie moge pozbyc sie zylakow,a podobno pijawki dzialaja wszechstronnie.
Temat dla mnie ciekawy,ale o pijawkach nic nie wiem.Tez bym sie bała. Czy to robi lekarz,czy jakis znachor.
To jest medycyna naturalna ,a wiec lekarze chyba nie ...,sa przychodnie zajmujace sie tym,no w kazdym wiekszym miescie ,jestem po rozmowie wstepnej,troche mnie to przeraza ,niby nic takiego,Trzeba sprawdzic osobe,ktora to robi,poczytac opinie,pijawki musza byc z hodowli labolatoryjnej ,mam takiego stracha w sumie nie wiem czemu.
U mnie pierwsza wizyta 150, nastepne po 200, musze miec takich zabiegow z 8. Widzialam zdjecia gojacych sie ran itp,a jak zdaze zrobic tylko 4 zabiegi i wyjade ,a z nogi bedzie sie cos saczylo,sama juz nie wiem.Jestem jak dziewica i chce i boje sie.
Dzieki Basia:-)
Chcialam sie zapytac ,co myslicie o przystawianiu pijawek?
Skierowanie na usuniecie zyl ,mialam ponad 2 lata temu,ale termin przeszedl.Pojawil sie pomysl aby laserowo usunac ,no ale bym musiala z kilka zabiegow sobie zafundowac i to jeszcze z 400 km ode mnie.
Teraz dotarlam do pijawek:-) Czy ktoras z Was miala takie zabiegi,obecnie jestem w domu,musze miec z 8 takoch ,ale ciekawi mnie rezultat tego podobno jest super.Prosze cos zeby ktos napisac jak cos wie,ja sie boje ,ale w krotkim terminie moge pozbyc sie zylakow,a podobno pijawki dzialaja wszechstronnie.