W dobrym gabinecie, wykonane przez lekarza- jak najbardziej polecam.
W dobrym gabinecie, wykonane przez lekarza- jak najbardziej polecam.
Sprawdzałaś na sobie że polecasz?
Wiesz, ja to bym sobie raczej botoksu nie wstrzyknęła. Wolę walczyć ze zmarszczkami w sposób naturalny. Ale temat mnie zaciekawił. Lawendo przymierzasz się do zrobienia sobie jakiegoś takiego zabiegu?
Dzięki Lawendo za założenie tematu. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad wypełnieniem zmarszczek między brwiami. No mam takie dwie cholery i żadne serum przeciw zmarszczkom nie jest w stanie ich "wyprasować".
Co prawda nie myślałam o botoksie tylko o kwasie hialuronowym, ale efekt pewnie będzie podobny.
A "starzeć się z godnością".............no cóż starzeję się z ta godnością, bo lat mi przybywa a nie ubywa...............ale zmarszczki do tej godności wcale mi nie są potrzebne:-)
A ja tak patrzę na siebie w lustrze, patrzę, patrę i napatrzyć się nie mogę....:)
Niedługo jak lwica będę wyglądać, 2 zmarchy między brwiami straszne, wszyscy myślą,że jestem zła albo naburmuszona.
U mnie to efekt stosowania gimnastyki twarzy, na laboratorium urody wyczytałam,że gimnastyka twarzy czyni cuda. Owszem czyni, ale nie cuda.
Tak mi się pięknie mięśnie twarzy wzmocniły,że teraz same pracują, nawet bez udziału mojej woli, no i zmarchy mi się od tej pracy porobiły.
Wszystkim serdecznie odradzam gimnastykę twarzy.
O botoksie pomyslałam 5 minut przed założeniem tematu, jak spojrzałam w lustro. Bałabym się jednak efektu maski.
Natomiast zastanawiam się nad zabiegami wyszczuplającymi. Ćwiczę, mięśnie mam nieźle wyrobione, nie mam nadwagi jako takiej, ale tu i ówdzie jakieś tam wałeczki i wałki są - i są absolutnie nie do ruszenia, bo nawet, jak ważyłam 52 kilo, to boczki lekkie miałam, one są nie do ruszenia, chyba żebym wpadła w anoreksję, ale i wtedy by zostały. :)
Lawendo ja mam też problem z cholernymi przedziałkami między brwiami.Już mam dosyć tłumaczenia,że nie jestem zła tylko mam taki wyraz twarzy :-)Robię delikatne masaże no i powiem szczerze,że troszkę się jakby zmniejszyły albo mi się tylko wydaje :zaklopotanie:A co do reszty to lepiej przemilczę