zrozumieć Niemca? Polka Polki nie umie zrozumieć a dopiero Niemca ,a co bardziej nie inteligentne ,konta mają utajnione ,dlaczego?
zrozumieć Niemca? Polka Polki nie umie zrozumieć a dopiero Niemca ,a co bardziej nie inteligentne ,konta mają utajnione ,dlaczego?
Mógłbyś bardziej rozwinąć tę głęboką myśl? Co ma wspólnego inteligencja ,a raczej jej brak ,jak sugerujesz z utajnieniem konta? Bardzo mnie to osobiście zaintrygowało.
I mnie ,mimo że moje konto nie jest utajnione,he he Przynajmniej to na forum:):)
Tak miałam ,a od miesiąca chyba ,mam utajnione,z powodu nazwijmy to " dziwnego" incydentu.
Mógłbyś bardziej rozwinąć tę głęboką myśl? Co ma wspólnego inteligencja ,a raczej jej brak ,jak sugerujesz z utajnieniem konta? Bardzo mnie to osobiście zaintrygowało.
myslisz ,że swoim dowcipkowaniem zjednasz obserwatorów-wybacz ,nie ze mną te numery! Miej się dobrze.
Pod publike to ja moze sie czasem ubieram.
Bo faceci lubia spodniczki.
A ze kobieta wyglada tak lepiej, wiec tez lepiej sie czuje. Szeroki temat.
Mnie to w spódnicę wbic trudno nawet pod publike... :lol1: Zdzierżę jeszcze sukienkę:lol3:
Przed chwilą utajniłam swoje konto i wg Ciebie stałam się w tym momencie nie inteligentą ?
Przed chwilą utajniłam swoje konto i wg Ciebie stałam się w tym momencie nie inteligentą ?
Pod publike to ja moze sie czasem ubieram.
Bo faceci lubia spodniczki.
A ze kobieta wyglada tak lepiej, wiec tez lepiej sie czuje. Szeroki temat.
Sorki Margaritko, stalas sie bardziej inteligentna.
Spieszylam sie do wanny i to bez to napisalam falsz.