Dowcipy i anegdoty #4

15 czerwca 2016 10:23 / 4 osobom podoba się ten post
Pewnemu gościowi zmarła teściowa której nie darzył sympatią. W dniu pogrzebu zjechała się rodzina zaglądają do kostnicy, a tam zięć przy zwłokach teściowej na kolanach, zadumany, ręce splecione, głowa wtulona w pierś teściowej.
Wszyscy w szoku:
- Wybaczyłeś teściowej po jej śmierci czy wcześniej już się pogodziliście? - pytają.
Na co gość odpowiada:
- Jak się dowiedziałem że umarła to dwa dni piłem z radości ale dzisiaj rano wstaję, kac gigant, głowa boli, a ona taka zimniutka....
15 czerwca 2016 12:36 / 6 osobom podoba się ten post
- Halo ?
- Cześć maleńka, tu tatuś, daj mi mamusie
- tatusiu, mamusia jest na górze w sypialni z wujkiem Frankiem
po dłuższej chwili milczenia:
- ależ córeczko, nie masz żadnego wujka Franka !
- nieprawda ! mam ! i jest teraz z mamusia w sypialni !
- Ok, no cóż....posłuchaj uważnie, chce żebyś cos dla mnie zrobiła. Dobrze?
- dobrze tatusiu
- to idź na gore do sypialni, zapukaj do drzwi i powiedz, ze tata właśnie parkuje przed domem...
... kilka minut później :
- już zrobiłam
- i co się stało ?
- mama bardzo się przestraszyła, wyskoczyła z łóżka bez ubrania i zaczęła biegać po pokoju i krzyczeć, a potem potknęła się o dywan i wypadła przez okno i leży nieżywa.
- Boże, a wujek Franek ?
- on tez wyskoczył z łóżka bez ubrania i krzyczał i w końcu wyskoczył przez okno, to z drugiej strony i wskoczył do basenu. Ale tatusiu, tam nie było wody, miałeś napełnić go w zeszłym tygodniu i zapomniałeś. No i wujek upadł na dno i tez jest nieżywy.
...baaardzo długa chwila ciszy, aż wreszcie :
- hm mmm, basen mówisz ? a czy to numer 555-67-89 ?
15 czerwca 2016 13:30
Basenu niet. Pomylka. Szkoda pól sieroty bo jakiś idiotę nr pomylił
15 czerwca 2016 14:14 / 4 osobom podoba się ten post
Jula.09

Basenu niet. Pomylka. Szkoda pól sieroty bo jakiś idiotę nr pomylił

No nie ? nie mógł najpierw zapytać , czy to numer ten a ten ? .... szkoda półsierotki
15 czerwca 2016 14:29 / 6 osobom podoba się ten post
Jedzie sobie chłopina furmanką , zaprzęgniętą w jednego konia . Na wozie góra świeżo co ususzonego sianka . Na stogu siedzi jego przyjaciel co mu w sianokosach pomagał i beztrosko sobie żuje źdźbło trawy ... I tak powolutku się wleczą poboczem autostrady . Nagle wyprzedza Ich Gość na Suzuki Bandit ale bez głowy . Jadą dalej i wyprzedza ich Kabriolet a tam siedzi para bez głowy . Chłopina się tak zamyślił i krzyczy do przyjaciela :
-Heniek! popraw no bo się kosa poluzowała .
16 czerwca 2016 10:46 / 7 osobom podoba się ten post
- Kochanie idź do sklepu i kup parówki, jak będą jajka to kup dziesięć.
- Dzień dobry, są jajka?
- Są
- To poproszę dziesięć parówek
16 czerwca 2016 11:22 / 2 osobom podoba się ten post

Facet żył na bezludnej wyspie . Miał tam wszystko . Jedzenie , picie , dach nad głową , brakowało mu jednak kobiety . 50 metrów od jego wyspy była druga wyspa, pełna pięknych, wyuzdanych kobiet . Codziennie wieczorem obserwował je gdy wyczyniały harce rodem z Lesbos . A one przywoływały go , a on nie mógł płynąć , gdyż akurat w tym miejscu zawsze roiło się od rekinów... A życie było mu milsze niż sex...
Pewnego dnia, gdy siedział sobie na brzegu , obserwując kobiety z drugiej wyspy , podeszła do niego złota żabka .
- Cześć - mówi . - Jestem złota żabka . Mogę spełnić Twe jedno życzenie. Jedno i tylko jedno . Zastanów się dobrze , bo szansę masz jedyną i ostatnią .

Gość się popatrzył i mówi:
- Jebnij mi tu proszę mostek!

Na to żabka stając na tylnych łapkach , wyginając się do tyłu :

- Toś wydumał....

16 czerwca 2016 15:14 / 7 osobom podoba się ten post
Żona zabawia się z kochankiem, gdy nagle słyszy zgrzyt klucza w zamku.
Przerażona zaczyna się modlić:
- Boże spraw, żeby czas się cofnął o godzinę!
Nagle słyszy głos z góry:
- Dobrze, ale kiedyś utoniesz.
Wszystko się udało, mąż się nie dowiedział. Od tego dnia kobieta unika wszelkich akwenów wodnych.
Pewnego dnia jednak dostała wiadomość, że wygrała wycieczkę statkiem po Karaibach.
Po chwili zastanowienia mówi sobie:
- Raz się żyje, popłynę.
Rejs przebiega spokojnie, aż nagle nadciąga sztorm.
Kobieta znów się modli:
- Boże chyba mnie teraz nie ukarzesz? Nie zabijesz razem ze mną trzystu niewinnych kobiet.
- Niewinnych???
Ha. Ja was dziwki przez pięć lat zbierałem do kupy!
16 czerwca 2016 16:27 / 10 osobom podoba się ten post
16 czerwca 2016 18:06 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No nie ? nie mógł najpierw zapytać , czy to numer ten a ten ? :lol3:.... szkoda półsierotki :-(:-(:-(

Basiu  łapiesz wszystko w "try miga"
16 czerwca 2016 20:45 / 1 osobie podoba się ten post

Ja juz zamawiam
16 czerwca 2016 21:04 / 2 osobom podoba się ten post
margarita13

:lol3::lol2::brawo1:
Ja juz zamawiam:piatka:

a to juz dlugo kolezanka na wyjezdzie
16 czerwca 2016 21:08 / 2 osobom podoba się ten post
margarita13

:lol3::lol2::brawo1:
Ja juz zamawiam:piatka: