Przecież tutaj są fajnie dziewczyny co mówią biegle w języku niemieckim może Tobie pomogą w konwersacji może trzeba rzucić hasło!!! KTO pogada na Skypie po NIEMIECKU!!!!!:-) z EDI
Przecież tutaj są fajnie dziewczyny co mówią biegle w języku niemieckim może Tobie pomogą w konwersacji może trzeba rzucić hasło!!! KTO pogada na Skypie po NIEMIECKU!!!!!:-) z EDI
Iwa kotku odważna ja jestem ale w domu, bo to moje podwórko i mogę se olewator włączyć na całego. Nie należę do osób aż tak śmialych, ąby wołać o pomoc, choć czasami mam przebłyski. ale staram się sama sobie pomóc. Nie uczę się na siłę, bo to i tak nic nie daje, nawet jak powtarzam sobie słówka to ich nie pamiętam dopiero gdy ktoś powie co dane słówko znaczy to wchodzi do mojej tępej głowy. Na razie uczę się na poziomie A1 i niby wiem co tam pisze , jak gadać i rozwiązywać zadania, ale jak dochodzi do rozmowy to jestem "tępy matoł" i odpiero po przeanalizowaniu danej rozmowy wiem jak miałabym powiedzieć. I taka to ja jestem,,,,,,,,. A dzisiaj to jestem zupełnie nie wstanie logicznie myśleć ...........
Iwa ze zdjęcia wyglądasz na bardzo młodą osóbkę, zglądłam na Twój profil i aż mnie zdziwko złapało jak można tak pięknie wyglądać............ no Super Ci powiem.
To robisz i postępujesz jak ja. ( Sama , sama, sama, sama) A co do zdjęcia to było robione z pewnej odległości aby nie było widać mego wieku :-) Ale i tak dziękuję.
Ja zawsze marzyłam o rudych włosach, ale jakoś nie miałam odwagi, teraz po przyjeżdzie do domu to zrobię.
Kupię sobie narty biegówki i rozpocznę kolejną przygodę na moje średnie latka. Życie zaczyna się po 50 tce.
Dojrzałam też do remontu kuchni...na zielono mi,,,
To co napisałam pomału realizuję i tak kupiłam świetne narty ale nie miałam okazjii ich wypróbować, koszt 150 zł używane stan idealny buty ze skóry fichera coś takiego dokłanie nie pamiętam.
2 mam rude włosy trochę za ciemne ale są ..
Mam też pomusł na zieloną kuchnię ale nie wiem jak to rozplanować i gdzie znaleźć dobrego fachowca.
Staram się też stosować się to tej zasady.
Nobla dla kogoś, kto potrafiłby stworzyć coś sensownego na moich 2 metrach kwadratowych dumnie łazienką zwanych. Gdzie dodatkowo musi stać pralka, jako że kuchnia ma niewiele więcej.
moge ci podac namiary na takiego "nobliste" za male pieniadze robi projekt,dokladnie 3 propozycje,a pozniej masz jeszcze mozliwosc nanoszenia poprawek.Jak juz sie dogadacie to dostaniesz specyfikacje materialowa na wykonanie tego projektu.Potem to juz tylko na zakupy i juz
Meil w profilu. Zainteresowana jestem. Bardzo! Projekt kuchni też mi zrobi? Czy to taki artysta, który zrobi mi to na odległość przez internet?
Nobla dla kogoś, kto potrafiłby stworzyć coś sensownego na moich 2 metrach kwadratowych dumnie łazienką zwanych. Gdzie dodatkowo musi stać pralka, jako że kuchnia ma niewiele więcej.
Tak wszystko przez net i na e-mail.Dostaniesz takie fotki jak ja wkleiłem na forum. Co do kuchni to nie wiem