Ja jestem alergikiem skórnym uczulonym na tłuszcze..., Szukam tłuszczu z którym mogłabym być... Wszystkie kremy mnie uczulaką... Jak Ci idzie z tym olejem kokosowym bo tego jeszcze nie próbowałam ?)))
Ja jestem alergikiem skórnym uczulonym na tłuszcze..., Szukam tłuszczu z którym mogłabym być... Wszystkie kremy mnie uczulaką... Jak Ci idzie z tym olejem kokosowym bo tego jeszcze nie próbowałam ?)))
Świetnie, skóra się gładziutka robi i nic mnie nie piecze i nie łzawię. Wewnętrznie też używam. Taki używam jak na obrazku:
Ci którzy robią ogromne przekręty mają czym przekupić skarbówkę a taki zbieracz jagód czym ich przekupi ??? Kubeczkiem świeżych jagód ?? :lol1: To tylko dowód na to jakie państwo mamy i kim są urzędnicy, zwłaszcza ci od skarbówki.
I jest ich (urzędników) 4 razy więcej niż w 1989 kiedy mieliśmy zażegnać pewien ustrój... :brak wiary: I my ich musimy utrzymywać.
Niemcy chyba tego nie wiedzą,jak całymi zgrzewkami te napoje słodzone kupują.U nas też tego nie brakuje.Postraszyłaś mnie Meryjko.Napojów takich nie pijam ,ale w innych produktach to sama nie wiem co jest.
Ja to wolę etykiet nie czytać? Bo musiałabym chodzić o glodzie albo takie potrawy jeść: