Niemcy maja talent do robienia "pasztetu". Kompletnie nie analizują niczego.
Niemcy maja talent do robienia "pasztetu". Kompletnie nie analizują niczego.
Nie z erratami, tylko z komentarzami.
to tak jeszcze dorzuce do przemyslen.
Taka ciekawa zbieznosc wydarzen.Przyjeto emigrantow i jednoczesnie ukazalo sie wydanie Mein Kampf (z eratami)
Europa moze i jest nowoczesna ale poglady ludzi bywaja rozne
Zauważcie że tylko nowoczesna Europa otworzyła swoje granice w pełnym tego słowa znaczeniu. W USA - owszem przyjmą, ale na swoich zasadach, Kanada, Australia, Rosja - to samo. A za całą Europę i przyjmowanie terrorystów odpowiada moim zdaniem Merkel.
Cos sie dzisij na Ciebie uwzięłam :-) tak , tylko zauważ ,że tam nie płyna łodziami drewnianymi i " na bele czem" jest czas przeprowadzic weryfikacje. A Europa? ... cóż zostaje zepchnąc ich do wody czy ratować gdy się topią. Ale to moje babskie obserwacje.
Nie wyobrażam sobie do USA płynąć na "bele czem". W ogóle płynąć. Toc to samolotem 12 godzin.Co dopiero łodzią, a co to Kolumby jakie czy co?
Nie wyobrażam sobie do USA płynąć na "bele czem". W ogóle płynąć. Toc to samolotem 12 godzin.Co dopiero łodzią, a co to Kolumby jakie czy co?
ja dorzucę, mam Mein Kampf,można posiadac w Pl, ale nie rooooooooooozpowchrześniać i chyba dobrze.
a teraz sie to zmienilo.Dodano komentarze i juz mozna :matrix:
Uzyłam tego określenia w przenośni chyba nie jest to ciężko zrozumieć. Czas gra tu wielka rolę dla obu stron. Europę wzieli z zaskoczenia własnie przybywając wszelkimi mozliwymi środkami i z różnych stron. Lecąc samolotem przechodzą pierszą weryfikację a płynąc jakąś beznadziejną łódka modlą się tylko pewnie,żeby za dużo wody nie nabrała.
Orimku, nie można, no chyba, że chcesz to chętnie prywatnie w moim domku (tak prywatnie), hehehehe
otoz mozna ! To nowe wydanie z komentarzami bedzie dostepne na rynku.Kazdy bedzie mogl nabyc i przeczytac.Czy przeczyta komentarze i sie z nimi zgodzi to juz inna sprawa.