Nie musisz odpuszczać, ale nie forsuj tępa.
Nie musisz odpuszczać, ale nie forsuj tępa.
A dlaczemu to Januszku mówisz , że Michalinka jest " tępa " ? ona Ci bystra dziewczyna jest :-):-):-)
a jak szydełkuje , a jak ciasta piecze , a jaką biżuterię robi . I to na ostro , na ostro :-)
To Michalinka też ? myślałam , że tylko Michasia :-).....no popatrzcie jakie talenta wśród nas :-)
To Michalinka też ? myślałam , że tylko Michasia :-).....no popatrzcie jakie talenta wśród nas :-)
O matko, ale chyba Michalinka nie obrazi sie, że poszerzyłam wachlarz :-) qrcze czekam na Michasie i to z tęsknoty tak pisze :-)
Ok, proponuję żebyś nie ćwiczyła, ale się przez kilka dni porozciągała. Wygląda na przykurcz. Możesz sobie jeszcze rozmasować pośladek i mięśnie ud.
Może to rwa kulszowa-jak mnie dopada ,to w tych miejscach boli,upierdliwie boli:(
Janusz :-)
Po mocnym uderzeniu w ramie o metalowa barierke ,byl siniak.Siniak zaginal,ale w miejscu tym pojawil sie guz,jak dotykam boli.Czy to juz tak na zawsze?, mam cos robic ,nie wiem masowac?
Radzę smarować maścią przeciwzapalną. Zrób zdjęcie i pokaż w którym miejscu dokładnie się uderzyłaś.
Niektórzy mylą ramię z barkiem, zależy jeszcze od której strony się uderzyłaś. Nadal nie znam tego miejsca.