To się pochwalę, że kupiłam sobie kolczyki z perłami, oraz pierscionek z perełką. w zeszłym miesiącu,:-)
To się pochwalę, że kupiłam sobie kolczyki z perłami, oraz pierscionek z perełką. w zeszłym miesiącu,:-)
Bardzo ładne ,czy to złoto?
Tak Ivettko złoto to jest.:-)
sklep czy w sprzedazy wysylkowej przez internet kupilas ?
W sklepie u jubilera w moim miescie. Widzisz, ja grzeczna jestem, z nikim śię nie spotykam, nie umawiam, nie chadzam do ''knajpy'' itp.
Nie pije alkoholu, więc kupuje sobie co chce, i za ile chce,ciężko pracując, i jeszcze dzieciom pomagam z Domu dziecka.:-)
tez kupuje co chce nie patrzac na cene jak mi sie podoba, pomagam innym,ale reszta to raczej odwrotnie
sklep czy w sprzedazy wysylkowej przez internet kupilas ?
Jeszcze odnośnie zakupów przez internet. Nie mam konta Online Bankowego, i nic nie kupuje przez internet.
Tak dla bezpieczenstwa.:-)
nie trzeba miec konta oneline aby kupowac w internecie.
Co do bezpieczenstwa ( chba ci chodzi o wiarygodnosc firmy) mozna poczyta o niej i jakie ma opinie kupujacych.
Zakupy przez internet sa bezpieczne i maja jeszcze jedna zalete.Mozesz odeslac zakupiony towar bez podania powodu wciagu 14 dni od daty dostawy.
Portfelowe sukienki "robią " talię, nawet u kobiet z figurą tuby i są eleganckie- mnie się ta podoba, fason fajny, stylizacja z lekkim pazurem, nieugrzeczniona, no i ten kolor :). Zdjęcie z "Burdy"
Bieta prosi Cię o pomoc w wyborze komputera ,lapek padł.Ma 2500zł max na to przeznaczone.A wyjazd tuż tuż.Pomożecie Tinoczka?:)