Qutlet Berisha-Kuppenheim .Znasz to ?.Dzisiaj "juz" mialam dostawe .Jestem zadowolona z jakosci i ceny .Posciel i.....-dla niewtajemniczonych .Angebot ,Angebote und......
Qutlet Berisha-Kuppenheim .Znasz to ?.Dzisiaj "juz" mialam dostawe .Jestem zadowolona z jakosci i ceny .Posciel i.....-dla niewtajemniczonych .Angebot ,Angebote und......
Portfelowe sukienki "robią " talię, nawet u kobiet z figurą tuby i są eleganckie- mnie się ta podoba, fason fajny, stylizacja z lekkim pazurem, nieugrzeczniona, no i ten kolor :). Zdjęcie z "Burdy"
Jak się ma taka figurę jak wyżej ,to co by nie ubrał jest super i sexii.
Pierwszy raz wypuściłam się tutaj na zakupy, a właściwie na przegląd zawartości sklepów. Przyjechałam tym razem busem, więc za bardzo nie mogę zaszaleć, to i mnie nie ciągnie. Nic nie kupiłam, ale zrobiłam pewne spostrzeżenia. Otóż w DM odkryłam dermokosmetyki - Vichy, Avene i La Roche Posay. Wprawdzie dosyć uboga oferta, ale są. Nie wiem, czy to tylko tutaj tak jest, czy ogólnie poszerzył się asortyment. Odkryłam też, że jajeczka Eos, dotąd dostępne tylko w Douglasie, są teraz także w DM i Müllerze. Chciałam kupić wkładki do butów z wełny merynosów w DM, ale zostały tylko duże rozmiary. W Karstadt upatrzyłam fajne lusterka stojące, z 7 krotnym powiększeniem z jednej strony za 18 euro. Też mam takie, ale myślę, że sprezentuję takie mamie, bo lubiła mi moje podbierać. I to tyle.
Aha - zauważyłam jeszcze, że w Norymberdze porządnie ubrani, starsi panowie grzebią po śmietnikach. Nie wiem, czy to Niemcy, bo w mojej dzielnicy więcej jest chyba Rosjan niż Niemców. Ale z takim zjawiskiem jeszcze się w Niemczech nie spotkałam.
Wczorajszy nabytek ...nie powiem gdzie kupilam, ...prawie taka sama.:-):-):-)
Wczorajszy nabytek ...nie powiem gdzie kupilam, ...prawie taka sama.:-):-):-)