Tez bym sobie Sonicare kupiła, ale żal mi kasy, wiec zadowalam się manualną szczoteczką z DM :)
Tez bym sobie Sonicare kupiła, ale żal mi kasy, wiec zadowalam się manualną szczoteczką z DM :)
Mnie się nie podoba - to znaczy na kimś może tak, ale sama bym jej nie kupiła, bo już widać, że materiał jest cienki, lejący i będzie się kleił do ciała, a tego nie lubię.
Nie jest klejący. I nie jest cienki. Jeszcze nie kupilam ale się zastanawiam.
Mnie się nie podoba - to znaczy na kimś może tak, ale sama bym jej nie kupiła, bo już widać, że materiał jest cienki, lejący i będzie się kleił do ciała, a tego nie lubię.
Modelka ma figurę niczego sobie ,a jak ta sukienka leży na Tobie ?Mi tez się też różne ubrania podobają na wieszaku ,ale nie na mnie .
Wiekszosc moich sukienek ma wlasnie taki fason. Tak jak napisala Ann1967 doskonale tuszuja brzuszek:-) A jesli chodzi o cienki i lejacy material... Te wlasnie najladniej sie ukladaja. A pod spod wystarczy zalozyc halke. Tak, ten staromodny wynalazek naszych prapraprababek... Skoro przez setki lat zdawaly egzamin to czemu teraz mialoby byc inaczej:-)