Wachlarz w zatrudnieniu = wachlarz w wynagrodzeniu. Czarny tez kolor twarzowy ,mnie pasuje zwłaszcza aksamitka na szyji perłą ozdobiona:-):-)
Wachlarz w zatrudnieniu = wachlarz w wynagrodzeniu. Czarny tez kolor twarzowy ,mnie pasuje zwłaszcza aksamitka na szyji perłą ozdobiona:-):-)
Ja jeżdżę na zmianę, kilka razy w roku jadę z firmą, czasem prywatnie, lub mini job. A tak swoją drogą, nie słyszałam o polskiej firmie, ktora płaciłaby pełne składki ZUS, zawsze od jakiejś śmiesznej sumy.
Mleczko ja to rozumiem. Nie uważam że praca samodzielna to praca tylko na czarno. Ja też pracowałam legalnie. Mnie nie chodzi o to co jest lepsze, ale o to co dla kogo jest lepsze. Też wiem, że firmy potrafią przyciąć w kulki z opiekunką i mogą być problemy. Moje nastawienie w tej chwili jest takie, że nie mam głowy do tego żeby wszystko robić samodzielnie.
Agencje doją rodziny,nam zostaje jałomużna.
Witam.Czy sa jakies konsekwencje pracujac dla agencji ktora nie ma wpisu do KRAZ?Jakie jest wtedy ryzyko pracujac dla takiej firmy na umowe zlecenie?Prosze o odp jesli ktos sie orientuje.
Witam.Czy sa jakies konsekwencje pracujac dla agencji ktora nie ma wpisu do KRAZ?Jakie jest wtedy ryzyko pracujac dla takiej firmy na umowe zlecenie?Prosze o odp jesli ktos sie orientuje.
Dziekuje.Od paru miesiecy dopiero jezdze do opieki a ciekawe oferty ma jedna agencja ale wlasnie nie ma jej w KRAZ.Moze wy moglibyscie polecic agencje godne zaufania?Czy sa jakies (oprocz jednej popularnej ale nie cieszacej sie dobrymi opiniami),ktore zatrudniaja na warunkach niemieckich?