Właśnie zauważyłam, że Amelka zlikwidowała konto .
Mój podejrzany Pdp okazuje się nieszkodliwym dementykiem.Przesypia całe noce,sam korzysta z toalety,je itd.Trzeba mu tylko przypominać co ma zrobić bo jest w ''swoim świecie'' Wczoraj całe przedpołudnie chodził po drzewo celem napalenia w piecu przed powrotem żony :-)
Rodzina bardzo przyjazna-w zasadzie nie wtrącają się do niczego,wręcz przeciwnie-chetnie słuzą pomocą.Czasu wolnegon duzo.Jak chcę wyjśc to tylko zgłaszam zięciowi(jest cały czas w domu) i wychodzę.
Pierwsze wspólne zakupy udane-bez oszczędzania :-)
Mam nadzieję że tak będzie do końca i kolejna opiekunka będzie zadowolona.
Mam nadzieje, ze nie. Lubie sobie czasem pomyslec, ze czuwa nad nami przystojny brunet z lekka srebrem oproszony:-)
Mój podejrzany Pdp okazuje się nieszkodliwym dementykiem.Przesypia całe noce,sam korzysta z toalety,je itd.Trzeba mu tylko przypominać co ma zrobić bo jest w ''swoim świecie'' Wczoraj całe przedpołudnie chodził po drzewo celem napalenia w piecu przed powrotem żony :-)
Rodzina bardzo przyjazna-w zasadzie nie wtrącają się do niczego,wręcz przeciwnie-chetnie słuzą pomocą.Czasu wolnegon duzo.Jak chcę wyjśc to tylko zgłaszam zięciowi(jest cały czas w domu) i wychodzę.
Pierwsze wspólne zakupy udane-bez oszczędzania :-)
Mam nadzieję że tak będzie do końca i kolejna opiekunka będzie zadowolona.
No:)Chatka ogarnięta,zupa gotowa,PDP podejrzanie spokojna,pranie zrobione,Balutka płynie:):)I tylko niebo nad wyspą już płacze ,że wyjeżdżam:):):):)
To dzis tylko zupa...:placz3: w taki piekny dzien...oj Kasiu Kasiu...zmien sie zmien...:zakochana: ale juz widzisz meza z dala,,tam pewno schabowy patelnie rozwala,Nam tez przykro bardzo wiec pamietaj o nas..i choc z pod kolderki wysylaj literki:wiking:
Zawsze zupę na dzień wymiany gotuję,gar spory ,bo zupa podzielna jest i w każdej chwili podgrzać można:)Moje zupki to poezja:):):)I treściwe,takie na niemiecką modłę:):):)Pychotka:)
Agama, miło przeczytać, że ten dyplom, to tylko na ścianie pozostał, a twój PDP -ny, to przyjazny człowiek .
Aczkolwiek demencja potrafi przybrać formę agresywną........ale to tylko choroba, a nie cechy charakteru:-)