No widzicie jak nam sie ORIM zbirsumasil? Krolowa Szwecji przyjechala do niego, a on nie chce!!! ORIM dziekuje Ci, ze z nami laskawie przebywasz:-) Odbieram to jako komplement:-)
No widzicie jak nam sie ORIM zbirsumasil? Krolowa Szwecji przyjechala do niego, a on nie chce!!! ORIM dziekuje Ci, ze z nami laskawie przebywasz:-) Odbieram to jako komplement:-)
Oj wiem cos o tych kosztach remontu u mnie konca nie widac a najgorsze ze poprawki po fachowcach sa wiec podwujna kasa i materiał sz......k mnie trafia jak pomysle ale teraz juz sie nauczyłam zwracac uwage i mowic tak czy tak nie polegam na zdaniu wachowca ze dobrze zrobi ma byc tak jak ja chce!!!
Ale ten remont to u PDP w De.Więc tak nie do końca będzie jak chcę,bo zrobią co będą musieli w pomieszczeniu 2 m2.Czekam na dalsze roboty ,ale kiedy to nastąpi nie wiem .Dyrekcja na urlopie.Pomieszczenie zamknełam i tyle.W niczym nie przeszkadza,tylko chałupa dwa razy będzie pucowana jak to przy remontach.
tak tylko wstapila :-) Swoje lata juz ma wiec spytala czy ewentualnie bede sie nia opiekowal
Szwedzki ćwicz-polecam" Dzieci z Bullerbyn" w oryginale:):):)hi hi hi
Szwedzki ćwicz-polecam" Dzieci z Bullerbyn" w oryginale:):):)hi hi hi
Fajnie:) Zawsze to raźniej.
A do mnie córka wpadnie na kilka dni zanim studia się zaczną:)
Tylko jak odjeżdża to ryczę jak głupia.
Witaj w klubie. Jak moja się zjawia to aż fruwam ze szczęścia. Ale jak ma wyjeżdżać to potem kilka dni ryczę za każdym razem jak się natykam na zapomniane drobiazgi. Ale i tak nie zrezygnowałabym za nic z tych kilkunastu dni razem :-)
Ja mam trzylatke, ktora mysli, ze wkrotce zrobi prawo jazdy i wyprowadzi sie z domu:-) Zastanawiam sie czy ja z bledu wyprowadzac:-)
Ja mam trzylatke, ktora mysli, ze wkrotce zrobi prawo jazdy i wyprowadzi sie z domu:-) Zastanawiam sie czy ja z bledu wyprowadzac:-)
A ja mam w domu 16 latkę, która wrecz przeciwnie do Twojego maleństwa , wciąz nam powtarza , że nigdy się nie wyprowadzi, bo jej z nami dobrze:-)
I teraz już nie wiem , cieszyć się czy zacząć martwić