Jak chcesz polatac na spadolotni to zapraszam pod Wałbrzych.Sa tu jedne z najlepszych w Europie prady wznoszące
Jak chcesz polatac na spadolotni to zapraszam pod Wałbrzych.Sa tu jedne z najlepszych w Europie prady wznoszące
ahaaaaaaaaaaaaaaaa, no ta. Chwlisz sie chwalisz :D Co turystow wiecej chcesz w miescie >? Czy chcesz zeby wszystkie forumowe kolezanki Cie odwiedzaly ?:D
A gdzie sie zatrzymam?
Wczoraj nie było wiatru po dłuższym oczekiwaniu paralotniarze zrezygnowali.A już sie z nimi prawie zaprzyjazniłam:-)
i jedno i drugie.Moze hotel otworze
i jedno i drugie.Moze hotel otworze
Hotel,czy motel??, bo na jedno sie pisze :gitara:
Hotel,czy motel??, bo na jedno sie pisze :gitara:
hyhy, zbankrutujesz, po znajomosci, to za darmo bys musial przenocowac kazdego :D Ehhh Orim, ja swoje strony tez moge chwalic, ale mi sie nie chce.
lecac na spadolotni ? Na łace albo na drzewie :-) to juz zalezy od umiejetnosci:-)
umiejętności w tym kierunku to nie mam, ale czytam to co piszesz i smiem zadac jedno pytanie gdzie sie Ty zatrzymałeś? aż do DE Cie wywiało?
ja troszke ciezszym sprzetem sie poruszam i wcale sie jeszcze nie zatrzymalem:-)
Hyhy, Orim, a czy w tym Walbrzychu jest cos co nie jest najlepsze ??:D
Nie pisz w czasie jazdy to nie jest bezpieczne.Mozna zatrzymac sie tam gdzie nie chcesz:na wozku1:
Skromnie powiem, ze najlepsze to wyjechalo:-) Ale okolica rzeczywiscie piekna i jest sie czym chwalic:-)