Ciebie pamięć zawodzi cóż,z wiekiem wiadomo,że słabnie.Stale robisz mi zarzut że kiedyś miałam inny nick i stale zapominasz o tym że i ty występowałaś wcześniej na forum pod innym nickiem.
Ciebie pamięć zawodzi cóż,z wiekiem wiadomo,że słabnie.Stale robisz mi zarzut że kiedyś miałam inny nick i stale zapominasz o tym że i ty występowałaś wcześniej na forum pod innym nickiem.
Pamiętaj,jak kiedyś będę pisać wspomnienia ze swojego życia to zgłoszę się do ciebie.
Martunia, zerknij w lusterko, puść oczko do tej ślicznotki po drugiej stronie tafli i uśmiechnij się... A potem powiedz sobie - jestem ponad to...
:aniolki:
Podczytałam to co napisałaś do Marty i przyznam się , że podkradłam . Stanęłam przed lustrem i ? aż mnie oślepilo ! po drugiej stronie stała jakaś lasencja , ja do niej oczko - ona do mnie też , tylko ja prawym ( tym co bolało ) a ona do mnie swoim lewym . Dopiero po kilku minutach dotarło do mnie , że to ja , ja , ja !
Tak mnie " wzieno " i zamurowało , że nie mogłam słowa wypowiedzieć , alem się przełamała i wypowiedziałam to Twoje " zaklęcie " : " jestem ponad to ! "- pomogło ! jeszcze z jakąś godzinkę grzeczna będę ..........no , może z pół , ale będę :-)
Daję Ci kwadransik:):):)A oczko jak?Przeszło?
Tez jestem ciekawa rozwiniecia tej informacji. O dalsze rewelacje omawiane w Jugendamcie:-) Nie krepuj sie, wal smialo:-) Chociaz moze lepiej by bylo gdybys sie do roboty wzial i spelnil obietnice dzieciom dane... Nadal na maila czekam:-) No, ale ja to tylko opiekunka jestem, czasu duzo mam. Nie to co zawalony praca koordynator:-)
Matko Jedyna gdzie ja weszlam??, chyba w odchody
Magdzie to jak w cos takiego
Weszlas,to wyczysc dobrze buty,
Zeby dalej nie przeniesc.
Buty czyste,tylko brzydki zapach zostal.
Dezynfekcja pomoze.
Wiesz,ze brzydkiego zapachu ciezko sie pozbyc,snuje sie i snuje.