Ugotowałam ten rosół. Pdp się zajadała a dla mnie taki sobie.Zdecydowanie wolę drobiowy.Teraz mi zostało pół gara.Synowa mówi zeby zamrozić.Robiliście już tak? Mięso wykorzystam jutro-zrobię w sosie chrzanowym.
Ugotowałam ten rosół. Pdp się zajadała a dla mnie taki sobie.Zdecydowanie wolę drobiowy.Teraz mi zostało pół gara.Synowa mówi zeby zamrozić.Robiliście już tak? Mięso wykorzystam jutro-zrobię w sosie chrzanowym.
Ziemniaczki czerwona kapusta z jabłkie,szyneczka duszona w sosie ,kompot i budyn:gotowanie:
A ten budyń to z kartofelkami , czy bez ? :-)
:gotowanie:Zupa ze świeżo kiszonych ogórków z kartofelkami,gulasz wołowy z kasza jaglana ,brokuł.Placek ucierany z owocami :borówki ,czereśnie maliny.
Dzisiaj na obiad mala "bomba" kaloryczna:
- nalesniki z bananami, bita smietana, czarnymi jagodami, malinami i sosem malinowym.
Do popicia czarna herbata.
Ale na kolacje zrobie salatke warzywna i kupilam szynke pieczona u rzeznika.
Dzisiaj na obiad mala "bomba" kaloryczna:
- nalesniki z bananami, bita smietana, czarnymi jagodami, malinami i sosem malinowym.
Do popicia czarna herbata.
Ale na kolacje zrobie salatke warzywna i kupilam szynke pieczona u rzeznika.
Amelka,wystawiasz wode ptakom w ogrodzie?.Musisz ją zmieniać w dzien, bo jest gorąca