Hej hej co jest z Lubuskim . Nowy podział administracyjny, czy co ? nie ma już naszego województwa?
Nie ma Magdzie, nie ma wpisów. Meldować się proszę kto jest " na wyjeździe" ? Gosia1234 nie bywasz w swoich stronach?
Hej hej co jest z Lubuskim . Nowy podział administracyjny, czy co ? nie ma już naszego województwa?
Nie ma Magdzie, nie ma wpisów. Meldować się proszę kto jest " na wyjeździe" ? Gosia1234 nie bywasz w swoich stronach?
Ja jak jeszcze trochę tu zostane to nie będę wiedziała jak sie nazywam, a Ty z województwem wyjeżdżasz hahaha
Melduję się !!!! Nie wiem co się dzieje, bo nie ma mnie w ZG. Wracam 19.12 więc z szybkością błyskawicy będe musiała przelecieć przez Focus, kupić prezenty, zakupy....i oczywiście wypić kawkę z Gosią 1234:))) Pozdrawiam Wszystkie pracujące i leniuchujące na urlopach Lubuszanki!!!
Aż Wam zazdroszczę:-) ja będę w domu w wigilje i w poniedzialek wyjezdzam.Szkoda tez z chęcia kawę bym wypiła. Ale moze na wiosne jakos sie zgadamy.:-)
Mleczko nie ma sprawy..ja po Nowym Roku jadę znowu na 2 miesiące, Gosia także, więc wracamy przed świętami wielkanocnymi..to może wtedy??? Zaproszenie aktualne...bardzo chciałabym Ciebie poznać, bo wiem,że fajna z Ciebie babka, Gosia mi wspominała..o Twoim dobrym serduchu!!!
Mleczko nie ma sprawy..ja po Nowym Roku jadę znowu na 2 miesiące, Gosia także, więc wracamy przed świętami wielkanocnymi..to może wtedy??? Zaproszenie aktualne...bardzo chciałabym Ciebie poznać, bo wiem,że fajna z Ciebie babka, Gosia mi wspominała..o Twoim dobrym serduchu!!!
Jaaaa.???..nie pamietam:-)
Co tam w naszym regionie ? Magmab zaniedbujesz koleżanki !! marzy mi sie , że świeta będą ze śniegiem.
Dzien dobry - dobrze , że magdzie wróciła to troche podciagnie Lubuskie :-) ja juz widzę moje miasto udekorowane na świeta. Robie obchód i utrwalam co sie zmieniło przez rok. Jeszcze m-c i będę w domu :-)