26 lipca 2015 23:20 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63Wiem,Amelka wiem to wszystko.Trudno,czasem trzeba i 100 zapytać zanim dotrze co ma dotrzeć.Na teraz Slonecznie wie,że nic nie wie i odetchnie chyba dopiero po przekroczeniu granicy."Zabiła czas na forum"?????"Wpisy dotyczace tylko jej" - sorki,ale to zabrzmiało jakoś dziwnie?Bo nie rozumiem....Wkurzały Cię czy nudziły -było nie czytać:
,)Myslę ,że niezależnie od lekkości czy ciężkości szteli każda z nas chciałaby być w domu:)Bo w domu jest najfajniej ,ale niestety ojraski z nieba nie spadają,a my jakby silnie przyzwyczajone do nich:):):)Jadę w czwartek ,po 2 m-cach urlopu -i cieszę sie i ubolewam, bo najchetniej bym nie wyjedżała tak mi dobrze,ale cóż zarabiac trzeba a najniższa krajowa czy "kapkie" powyżej to nie jest to, co tygryski lubią najbardzie:(Więc wsiądę w busa i pojadę:):):)
I tak jesteśmy szczęsciary bo chce nam się do tego naszego domu wracać, a spotkałam już się z opiekunkami ,które wolą siedzieć miesiącami w pracy niż jechac do domu....To dopiero jest smętne.....I przerażające.....Nie chcieć wracać do własnego domu...:(
A kto napisal, ze czytalam wpisy dotyczace problemu pani slonecznie?
Ani nudzily, ani wkurzyly. Nie trafilas niestety.
Przeczytalam wpisy Aniak i Emilii, poniewaz takie wpisy czytam, bo warto.
Pozostale bardzo pobieznie, poniewaz nie czytam, czytac nie bede i basta.
A kto mi zabroni? Ty moze? he, he.. Wystarczy pierwsze zdanie za cala reszte.he, he.
Wkurzyc?
Mnie?
W siweta niedziele?
Nic z tego. Dzisiaj nie szukam zaczepki.
Dobranoc.
p.s. kazdy niech sobie robi co chce..
Czy kto chce do chaty wracac, czy nie chce, lubi czy pracuje miesiacami. A co mnie do tego?
Moze ktos lubi tu byc? A co? Zabronisz mu moze?
Smetne i przerazajace sa ludzkie nieszczescia, nagle i niespodziewane.
Choroby i kalectwa spotykajace ludzi aktywnych i zdrowych.
Cieszmy sie wiec tym, ze jestesmy, zdrowiem dobrym i tym, ze zyjemy tu na pieknej, zielonej planecie.
Ale watpie, ze zrozumiesz, co piszacy na mysli mial.
A wloskie lody sa upierdliwie smaczniaste .-)))
Ciao!