A:-)to teraz już wiem,czemu nie wiem o co chodzi :-)
A:-)to teraz już wiem,czemu nie wiem o co chodzi :-)
Tu jest problem z wysłaniem bo jak naciskam wyślij to mi się error pokazuje ale i tak wysyła, jak naciskam kilka razy to się powiela .Gadam klątwa czarnej perły :-)
Ile razy przeze mnie tu wlazłaś ,tyle razy polubiłam :-):-):-)
Ale nam się dzisiaj coś lubi powtarzać.
A czemu przeze mnie?
Może coś o radzeniu chodzi ...:-(
Zobaczyłam Twój wpis i chciałam się dowiedzieć dlaczego się zarejestrowałaś :niesmialy:
Kiedyś podczytywałam tylko ,ale to chyba wtedy,kiedy jakieś Knorry, jakieś Niepowtarzalne się udzielali,ktoś rzucał perłami ,no ogólnie nie moje klimaty.
A ja chciałam się czegoś dowiedzieć, jak innym czas mija na wyjeździe, jak radzą sobie w różnych sytuacjach z podopiecznymi,a też po prostu pogadać z fajnymi ludźmi czy pożartować.
Jakiś czas temu ponownie zajrzałam na Forum, zobaczyłam ,że wiele osób poszło sobie precz i pomyślałam, O! Z tymi będę się dobrze czuła i będzie mi się chciało pogadać.
No i jestem :-)
I tak powinno być . Mozna mieć inne zdanie i je wyrazić nie obrażając adwersarza . A co wazne nie zmuszac go do tłumaczenia się tylko dlatego, że problem widzi inaczej, albo inne ma doświadczenie .
I tak powinno być . Mozna mieć inne zdanie i je wyrazić nie obrażając adwersarza . A co wazne nie zmuszac go do tłumaczenia się tylko dlatego, że problem widzi inaczej, albo inne ma doświadczenie .
Kiedyś podczytywałam tylko ,ale to chyba wtedy,kiedy jakieś Knorry, jakieś Niepowtarzalne się udzielali,ktoś rzucał perłami ,no ogólnie nie moje klimaty.
A ja chciałam się czegoś dowiedzieć, jak innym czas mija na wyjeździe, jak radzą sobie w różnych sytuacjach z podopiecznymi,a też po prostu pogadać z fajnymi ludźmi czy pożartować.
Jakiś czas temu ponownie zajrzałam na Forum, zobaczyłam ,że wiele osób poszło sobie precz i pomyślałam, O! Z tymi będę się dobrze czuła i będzie mi się chciało pogadać.
Gusiu, ze mną było podobnie, może nie chodzi mi konkretnie o Knorra ale dużo innych osób "perłowych"osób. Teraz jest naprawdę inaczej...:buziaki1:
Cieszę się, że dołączyłam do Was,kiedy już fajnie było :-)
A nick Knorr to pewnie zapamiętałam, bo gotować lubię
Cieszę się, że dołączyłam do Was,kiedy już fajnie było :-)
A nick Knorr to pewnie zapamiętałam, bo gotować lubię
Gusia co Ty z tym Knorrem :-) a wiesz że to Niemiec o pięknym imieniu Carl Heinrich :oklaski: