A ja podlałam wszystkie ha, haa
A ja podlałam wszystkie ha, haa
Ale u Ciebie może nie pada?
Nie pada?? leje!,,, mokro i zimno,,,
Ponieważ miałam dzisiaj wolne to mój projekt musiał sobie sam poradzić :-) Czy poradził dowiem się jutro:-) Wolne wykorzystalam na kolejny projekt i usunelam chwasty z ogrodu Cuda... Nie,nie wszystkie... Musiałaby mieć chyba z miesiąc wolne by to wszystko tu ogarnąć ;-)
Czy w czwartek sklepy są pozamykane? Kurcze muszę zakupy zrobić bo syn projektu ma przyjechac,a w lodówce tylko moje jedzenie,nic dla chłopa 2-metrowego.
oj Iwanilka dbasz o niego :):calus w reke:
Przeczytalam to o tytulach i od tej pory ciagle przed oczami obraz paskudny mam... Projekt wola z kibelka... Frau Magister(tu wstawic nazwisko) bin schon fertig. Sie können kommen und mein Po abputzen! Uuuuuu...koszmar.... Gdybym tytul jakis posiadala zakopalabym go chyba...
Ponieważ miałam dzisiaj wolne to mój projekt musiał sobie sam poradzić :-) Czy poradził dowiem się jutro:-) Wolne wykorzystalam na kolejny projekt i usunelam chwasty z ogrodu Cuda... Nie,nie wszystkie... Musiałaby mieć chyba z miesiąc wolne by to wszystko tu ogarnąć ;-)
Na dziś zakończyłam prace,mój projekt zamkniety a ja zapracowana projektantka nareszcie w łózku.Pogoda nareszcie mnie wyręczyla,deszcz pada i nie musze kwiatków podlewac.
Wiecie co??
Pewnie zaraz większość z Was mnie ukamieniuje ale czytanie o projektach wychodzi mi już bokami:)
Też nigdy nie spotkałam się z takim określeniem i jest ono głupie to fakt.....więc dlaczego gdzie nie spojżeć to wszędzie go tu na forum pełno?
Sorry ale takie jest moje zdanie:)
Mnie także nie pasuje to w odniesieniu do starszych osób i sama tak nie piszę, ale uważam za zabawny dystans który pokazują dziewczyny pisząc w ten sposób i odnosząc się do dość sztucznego, moim zdaniem, posta gdzie ten termin został użyty poraz pierwszy.
A plusika daję za szczerość i przede wszystkim odwagę by wyrazić swoje zdanie wprost- lubię takie cechy:):)