Gdzie są tematy związane z chorobami? Czytam od dołu, chętnie coś ominę.
Gdzie są tematy związane z chorobami? Czytam od dołu, chętnie coś ominę.
Czego? :D
Oj Knorr igrasz Ty z ogniem:dokucza:
Dokończę hobby i sprawdzę. Dziękuję. Ta wyszukiwarka nie działa.
Ale bardzo siebie lubię, cenię co mam i z tego powodu odczuwam zadowolenie.
Bo mam świadomość tego, że co mam mogę stracić. I wówczas nie będzie już tak różowo jak teraz jest.
Działa, bo u mnie działa, a ja jestem analfabatą komputerowym... :-) Na niebieskim pasku naciśnij wyraż Forum i "se" wejdziesz do środka, a tam masz już tematami ... Najwięcej o chorobach w temacie "Wzajemna pomoc"
Wpisałem kilka słów i nic. Poszukam. Bardzo podoba mi się to forum. Poza chamstwem macie tutaj ciekawe tematy. Do grudnia wszystko przeczytam :D Pomyśleć, że wieczorami patrzyłem w sufit.
Wpisałem kilka słów i nic. Poszukam. Bardzo podoba mi się to forum. Poza chamstwem macie tutaj ciekawe tematy. Do grudnia wszystko przeczytam :D Pomyśleć, że wieczorami patrzyłem w sufit.
My głównie jesteśmy "śmietanką towarzyską", ktora od czasu do czasu ubiera maski Chama, w celu ubarwienia życia i ewentualne w ten sposób stawia opór ignorantom... :-) Są tu ludzie tak inteligentni, że nie zawsze mogę czuć sie z nimi "My" .., czyli do pięt nie sięgam... :-)
Wiem coś o tym ale nie będę wracał do tego. W świecie wirtualnym też można być kulturalnym.