UMIZGI: gum, mi, mu, im, mig, migi, zim, mIU, Iz, izm, izmu, Ig, Igi, gzi, UM, Izu.
JEDYNKI
UMIZGI: gum, mi, mu, im, mig, migi, zim, mIU, Iz, izm, izmu, Ig, Igi, gzi, UM, Izu.
JEDYNKI
JEDYNKI -jen, Jeny, NIK, kin, Ken, Nike, kiedy, Idy, dni, dnie, kij, kije, Edi, Ed, ej, NK, (:PSYCHIKA
PSYCHIKA: kich, kicha, ich, ach, Ah, psy, psi, psa, pych, pycha, syp, syk, ci, cip, cipa, cipka, kaci, ka, kap, kapy, AP, Kai, kac, kacy, Kachy, hyc, cap, capi, kas, kasy, Kasi, as, asy, sik, sika, si, chap, has, sap, pac, pacy, paci, packi, pas, pasi, paski, Asi, sak, saki, hak, haki, pik, pika, pikas, pikasy, pcha, cyk, cyka, IP, IS.
GĄSIENICE
GĄSIENICE - Gieni, gin, ginie, nie, nic, są, niesie, nies, sen, Ince, sinice, since, cni, Nice, sieni, gąsienic, cen, ceni, cenią,cieni, ci, sciągi, ciągi, ciągnie, giną, sieci, cis, cisnie, cisną, cisi, Isi, Isie, nec, gniec, gniecą, Eni, Gienią, SI, Igą, IS, -KOLENDRA
GĄSIENICE - Gieni, gin, ginie, nie, nic, są, niesie, nies, sen, Ince, sinice, since, cni, Nice, sieni, gąsienic, cen, ceni, cenią,cieni, ci, sciągi, ciągi, ciągnie, giną, sieci, cis, cisnie, cisną, cisi, Isi, Isie, nec, gniec, gniecą, Eni, Gienią, SI, Igą, IS, -KOLENDRA
Michasiu, ciężko mi edytować poprzedni post, ale muszę powiedzieć, że baaardzo poniosła Cię (słowo ;)) twórcza fanazja ;) :D.
oj tam oj tam PIĘTRUS- pięt, tę, tu, rut, tur, turę, UPT, UP, tup, tupię, PIT, rui, trup, trupi, pręt, trę, tępi, się, prut, rutę, tip, ust, stu, TIR, -MRÓWKI
A to zemsta :D?
MRÓWKI: rów, ów, kir, Kim, im, mi, wiór, Ir, mir, krów, wór, iw, wir.
ELEKTRYK
Nieeeee:przytula: ja z tych nie złosliwych:piatka:ELEKTRYK- El, Ele, Eryk, ryk, tryk, kry, kryte, trel, Rek, Ree, lek, kler, kleryk, er, rety, ty, trele, RTK, KR, KL, te, elekt, KTK, Tekle, ryte, lektyk,MAŁŻOWINA
Ja,czas, kół, łaskę, łęk,czaj, sak, kas, jęk, czas, sęk, łask, jak, łask, łaz, czół, skaj, TRudność
Ja,czas, kół, łaskę, łęk,czaj, sak, kas, jęk, czas, sęk, łask, jak, łask, łaz, czół, skaj, TRudność
TRUDNOŚĆ: trud, trudno, rud, rudo, tu, to, ton, tonu, on, no, not, ot, or, ord, oś, ość, tron, tronu, Tudor, drut, rut, ruto, Ur, ud, udo, do, od, nud, nudo, noś, nor, nord, dron, Ron, rond, dno, śrut, troć, rod, rodu, rość, uno, tur, turo, dur, Dor, don, Donu, donut.
TWARÓG
TWARÓG:
róg, gór, war, rat, wag, gar, ar, gra, tar, wat, traw, wór, ta, tar, gra, rów, twa, KOSMOPOLITANECZKA
Troć,dość,ość,runo,trudno,trud,ton,Don,rudość .KONOPIELKA