Zabawa w słówka #3

06 kwietnia 2016 21:47 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

UMIZGI: gum, mi, mu, im, mig, migi, zim, mIU, Iz, izm, izmu, Ig, Igi, gzi, UM, Izu.
JEDYNKI

JEDYNKI -jen, Jeny, NIK, kin, Ken, Nike, kiedy, Idy, dni, dnie, kij, kije, Edi, Ed, ej, NK, (:PSYCHIKA
06 kwietnia 2016 22:16 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

JEDYNKI -jen, Jeny, NIK, kin, Ken, Nike, kiedy, Idy, dni, dnie, kij, kije, Edi, Ed, ej, NK, (:PSYCHIKA

PSYCHIKA: kich, kicha, ich, ach, Ah, psy, psi, psa, pych, pycha, syp, syk, ci, cip, cipa, cipka, kaci, ka, kap, kapy, AP, Kai, kac, kacy, Kachy, hyc, cap, capi, kas, kasy, Kasi, as, asy, sik, sika, si, chap, has, sap, pac, pacy, paci, packi, pas, pasi, paski, Asi, sak, saki, hak, haki, pik, pika, pikas, pikasy, pcha, cyk, cyka, IP, IS.
GĄSIENICE
06 kwietnia 2016 22:44
salazar

PSYCHIKA: kich, kicha, ich, ach, Ah, psy, psi, psa, pych, pycha, syp, syk, ci, cip, cipa, cipka, kaci, ka, kap, kapy, AP, Kai, kac, kacy, Kachy, hyc, cap, capi, kas, kasy, Kasi, as, asy, sik, sika, si, chap, has, sap, pac, pacy, paci, packi, pas, pasi, paski, Asi, sak, saki, hak, haki, pik, pika, pikas, pikasy, pcha, cyk, cyka, IP, IS.
GĄSIENICE

GĄSIENICE - Gieni, gin, ginie, nie, nic, są, niesie, nies, sen, Ince, sinice, since, cni, Nice, sieni, gąsienic, cen, ceni, cenią,cieni, ci, sciągi, ciągi, ciągnie, giną, sieci, cis, cisnie, cisną, cisi, Isi, Isie, nec, gniec, gniecą, Eni, Gienią, SI, Igą, IS, -KOLENDRA
07 kwietnia 2016 19:34
michasia

GĄSIENICE - Gieni, gin, ginie, nie, nic, są, niesie, nies, sen, Ince, sinice, since, cni, Nice, sieni, gąsienic, cen, ceni, cenią,cieni, ci, sciągi, ciągi, ciągnie, giną, sieci, cis, cisnie, cisną, cisi, Isi, Isie, nec, gniec, gniecą, Eni, Gienią, SI, Igą, IS, -KOLENDRA

KOLENDRA: ko, kole, ole, KEN, en, len, Lena, er, era, ero, ar, aro, rak, rok, ok, oka, ko, okna, okra, okr, kra, kro, kran, der, dera, dero, derka, derko, Aron, Akro, dola, dole, dok, role, rolka, Ra, rand, rad, rado, Radek, Darek, dar, dren, ren, Rena, dek, deo, Ela, ELO, el, elka, elko, elano, elan, lak, AK, drako, drak, denko, denka, rond, ronda, rondel, rondla, dla, la, lar, Olena, kor, kora, Korea, rea, Reo, NOL, LO, lok, loka, kod, oda, od, do, Leon, Leona, Leo, Nel, Nela, Nelka, Leonard, anod, Neo, Noe, klan, klar, loda, lon, nard, lek, LED, Ed, Edka, Edo, lad, lado, Ad, Ado, nade, nad, Olka, Odra, Oran, akord, kord, ord, orda, radle, Adelo, Adelko, oralne, arend, arendo, Arnold, Arno, red, reda, redo, ode, koran, koral.
PIĘTRUS
07 kwietnia 2016 19:38
michasia

Michasiu, ciężko mi edytować poprzedni post, ale muszę powiedzieć, że baaardzo poniosła Cię (słowo ;)) twórcza fanazja ;) :D. 
07 kwietnia 2016 22:14 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Michasiu, ciężko mi edytować poprzedni post, ale muszę powiedzieć, że baaardzo poniosła Cię (słowo ;)) twórcza fanazja ;) :D. 

oj tam oj tam PIĘTRUS- pięt, tę, tu, rut, tur, turę, UPT, UP, tup, tupię, PIT, rui, trup, trupi, pręt, trę, tępi, się, prut, rutę, tip, ust, stu, TIR, -MRÓWKI
07 kwietnia 2016 22:31 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

oj tam oj tam PIĘTRUS- pięt, tę, tu, rut, tur, turę, UPT, UP, tup, tupię, PIT, rui, trup, trupi, pręt, trę, tępi, się, prut, rutę, tip, ust, stu, TIR, -MRÓWKI

A to zemsta :D?
MRÓWKI: rów, ów, kir, Kim, im, mi, wiór, Ir, mir, krów, wór, iw, wir.

ELEKTRYK
07 kwietnia 2016 22:56 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

A to zemsta :D?
MRÓWKI: rów, ów, kir, Kim, im, mi, wiór, Ir, mir, krów, wór, iw, wir.

ELEKTRYK

Nieeeee ja z tych nie złosliwychELEKTRYK- El, Ele, Eryk, ryk, tryk, kry, kryte, trel, Rek, Ree, lek, kler, kleryk, er, rety, ty, trele, RTK, KR, KL, te, elekt, KTK, Tekle, ryte, lektyk,MAŁŻOWINA
08 kwietnia 2016 19:50
michasia

Nieeeee:przytula: ja z tych nie złosliwych:piatka:ELEKTRYK- El, Ele, Eryk, ryk, tryk, kry, kryte, trel, Rek, Ree, lek, kler, kleryk, er, rety, ty, trele, RTK, KR, KL, te, elekt, KTK, Tekle, ryte, lektyk,MAŁŻOWINA

MAŁŻOWINA: małż, ma, mało, mała, łam, am, om, oma, Oman, mania, Mani, manio, ani, Ania, anima, animo, moi, Mona, on, ona, miła, miło, min, mina, mino, łoi, łan, żon, żona, na, nam, nami, naw, nawo, nawa, wan, wam, wami, waż, ważni, ważna, aż, mowa, owa, owi, win, wina, wino, wił, wiła, wiło, in, Ina, Ino, iw, iwa, iwo, Iwona, Iwon, woła, wołam, wołami, amin, amina, amino, żołna, Mao, wał, wała, iż, Iman, łoża, man, mana, mano, łom, łowna, łowni, nowi, nowa, Iłża, Iłżo, oż, ław, ława, ławo, niż, niżowa, nim, Aman, noża, nożami, łan, łani, łania, łanio, ił, iła.
JASKÓŁCZĘ
08 kwietnia 2016 20:22 / 1 osobie podoba się ten post
Ja,czas, kół, łaskę, łęk,czaj, sak, kas, jęk, czas, sęk, łask, jak, łask, łaz, czół, skaj, TRudność
08 kwietnia 2016 20:44 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Ja,czas, kół, łaskę, łęk,czaj, sak, kas, jęk, czas, sęk, łask, jak, łask, łaz, czół, skaj, TRudność

Troć,dość,ość,runo,trudno,trud,ton,Don,rudość .KONOPIELKA
08 kwietnia 2016 21:04
doda1961

TRUDNOŚĆ: trud, trudno, rud, rudo, tu, to, ton, tonu, on, no, not, ot, or, ord, oś, ość, tron, tronu, Tudor, drut, rut, ruto, Ur, ud, udo, do, od, nud, nudo, noś, nor, nord, dron, Ron, rond, dno, śrut, troć, rod, rodu, rość, uno, tur, turo, dur, Dor, don, Donu, donut.
TWARÓG
08 kwietnia 2016 21:42
salazar

TRUDNOŚĆ: trud, trudno, rud, rudo, tu, to, ton, tonu, on, no, not, ot, or, ord, oś, ość, tron, tronu, Tudor, drut, rut, ruto, Ur, ud, udo, do, od, nud, nudo, noś, nor, nord, dron, Ron, rond, dno, śrut, troć, rod, rodu, rość, uno, tur, turo, dur, Dor, don, Donu, donut.
TWARÓG

TWARÓG:
róg, gór, war, rat, wag, gar, ar, gra, tar, wat, traw, wór, ta, tar, gra, rów, twa, KOSMOPOLITANECZKA
08 kwietnia 2016 21:47
doda1961

TWARÓG:
róg, gór, war, rat, wag, gar, ar, gra, tar, wat, traw, wór, ta, tar, gra, rów, twa, KOSMOPOLITANECZKA

Jaja se robisz :D :P?
08 kwietnia 2016 21:54
ORIM

Troć,dość,ość,runo,trudno,trud,ton,Don,rudość .KONOPIELKA

KONOPIELKA: elka, konopia, alek, kop, lep, okno, no, pal, Kali, lep, piel, ela, Pela, Pola, ono, lak, Olka, Ola, len, ale, Olo, klep, Alke, lin,lina, okop, pole, O!, no, apel, polo, pola, ROZWARSTWIENIE