Zabawa w słówka #3

23 maja 2016 07:08 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Przepraszam, że tu piszę. Michasiu; raz w tygodniu piling z kawy
Zastosuj też kwas hioluronowy,
nie zapominaj o kremie na dzien.
Twarz na koncu przemywaj zimną wodą i delikatnie'' oklepuj'' ręcznikiem, mie wycieraj ''agresywnie ostro''
stosuj maseczki raz w tygodniu .:tanczy:

Kawa, cynamon,sól tak robięa do twarzy używam deremiki:) kwasu hioluuronowgo nie stosowałam. dzięki pojadę do domku to zakupię ale muszę papieroski też ograniczyć:)
23 maja 2016 16:54
Brawkaa

PAWLACZ paw,walcz,wal,pal,palacz,za,pa,lawa,law,pac,paca,waza,lap,Awa,Ala,Al,Apacz,czapa,czap,zacz,WAP,PW,LA. POMNIK

POMNIK: po, OP, POM, om, ok, Oki, kim, kimo, Monik, Moni, MON, on, oni, min, mino, minko, in, Ino, inko, poi, moi, koi, komin, kpi, pin, nip, kip, kipo, pni, Pimko, mik, miko, IP, koni, komp, pik, piko, mop, kop, ponik, kimon, okpi, no, NIK, kmin, kpin, nom, IMO.
OLIWETY
23 maja 2016 18:02
salazar

POMNIK: po, OP, POM, om, ok, Oki, kim, kimo, Monik, Moni, MON, on, oni, min, mino, minko, in, Ino, inko, poi, moi, koi, komin, kpi, pin, nip, kip, kipo, pni, Pimko, mik, miko, IP, koni, komp, pik, piko, mop, kop, ponik, kimon, okpi, no, NIK, kmin, kpin, nom, IMO.
OLIWETY

OLIWETY. Oli, oliwy, wet, wety, weto, ty, to, te, Litwy, Litwo, lit, lity, tyli, lot, loty, woli, LTE ,lew ,lwy, Ewy, Ewo, Iwo, tel, wole, Ole, ot, Wiole, Wiol, wio, ET, Elo, Eli, elity,  
PSTRĄGI
23 maja 2016 18:19
Brawkaa

OLIWETY. Oli, oliwy, wet, wety, weto, ty, to, te, Litwy, Litwo, lit, lity, tyli, lot, loty, woli, LTE ,lew ,lwy, Ewy, Ewo, Iwo, tel, wole, Ole, ot, Wiole, Wiol, wio, ET, Elo, Eli, elity,  
PSTRĄGI

PSTRĄGI: pstrą, pstrąg, git, są, sąg, sągi, gips, gir, girą, Ir, tą, si, sit, PiS, Ig, Igą, trą, pit, IT, prą, pi, IP, Ti, irg, irgą, SIP, grą, tip, Rt, IS, RP, Ritą, Rit, RIP.
OSIERDZIE
23 maja 2016 20:08
salazar

PSTRĄGI: pstrą, pstrąg, git, są, sąg, sągi, gips, gir, girą, Ir, tą, si, sit, PiS, Ig, Igą, trą, pit, IT, prą, pi, IP, Ti, irg, irgą, SIP, grą, tip, Rt, IS, RP, Ritą, Rit, RIP.
OSIERDZIE

OSIERDZIE os, osi, osie, sie, DOS, ze, ros, rosi, rosie, rodze, rodzi, rodzie, SOR, Zosi, Zosie, idzie, Eros, serie, Edzi, Idzi,  ser, deser,  Eris, Iris, zero, dres, dresie, Izie, Oz, Ozie, od, do, Odrze, drze, srodze, Redzie, 
KILIMKI
23 maja 2016 21:53
Brawkaa

OSIERDZIE os, osi, osie, sie, DOS, ze, ros, rosi, rosie, rodze, rodzi, rodzie, SOR, Zosi, Zosie, idzie, Eros, serie, Edzi, Idzi,  ser, deser,  Eris, Iris, zero, dres, dresie, Izie, Oz, Ozie, od, do, Odrze, drze, srodze, Redzie, 
KILIMKI

Brawko, sie i rodze to co ;)?
KILIMKI: kilim, KIK, lim, mil, mili, im, kim, lik, liki, kil, Mk, li, klik, kliki, mik, miki, klim, Milik.
ŁAŃCUCHY
24 maja 2016 05:03
salazar

KILIMKI: kilim, KIK, lim, mil, mili, im, kim, lik, liki, kil, Mk, li, klik, kliki, mik, miki, klim, Milik.
ŁAŃCUCHY

ŁAŃCUCHY - ła, łań, cały, chały, łycha, cha, chał, ach, achy, cacy, CU, -ZAWODY
24 maja 2016 07:46 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

ŁAŃCUCHY

Hej, sorrki, uczę  się dopiero a ,Ty od razu mnie sprawdzasz
24 maja 2016 07:57 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

:brak wiary:ŁAŃCUCHY - ła, łań, cały, chały, łycha, cha, chał, ach, achy, cacy, CU, -ZAWODY

ZAWODY zwody, woda, wody, od, do, wady, wad, wazy , waz , za, doza , dozy, wyda, da, oda, ody, zad, zady, 
LEMURY
24 maja 2016 12:57
Brawkaa

ZAWODY zwody, woda, wody, od, do, wady, wad, wazy , waz , za, doza , dozy, wyda, da, oda, ody, zad, zady, 
LEMURY

Brawkaa ja się ciesze że Profesora mnie poprawia i karci, lepiej wchodzi w głowę:)
LEMURY - Lem, mur, Ul, mu, mer, rum, rumy, my, Mel, El, Emu, UM, Mery, er, ery, rym, rymu, Elu, Re, -KARUZELA
24 maja 2016 13:19
Brawkaa

Hej, sorrki, uczę  się dopiero a ,Ty od razu mnie sprawdzasz :-)

Muszę, bo niektórzy poczują się rozczarowani, jak przestanę się czepiać :D. Nie mogę wyjść z roli, nawet dla Ciebie ;).
24 maja 2016 13:51
Brawkaa

LEMURY

LEMURY: Lem, lemur, mur, mury, ul, ule, Ra, Ry, Ur, rum, rumy, mu, my, myl, em, er, el, Elu, lur, lury, er, ery, rym, rymu, mer, mery, lu, lum, UM, Mel, Melu.

KARUZELA: kar, karz, karze, kara, la, lak, laku, kur, kura, kurze, kurza, Ur, ul, ula, ule, Ulka, Arla, arka, Arku, el, Ela, elka, er, era, erka, kra, krze, kul, kula, kule, kal, kala, kale, lar, larze, lekarz, lekarzu, real, realu, Reza, Az, Aza, ar, ara, arze, rzek, rzeka, klar, klarze, krez, kreza, raz, razu, rak, raka, raku, ukarz, ukarze, luk, luka, UK, luz, luzak, luzaka, Zara, arak, araku, Azer, Azera, Azerka, zerka, ze, za, Ra, ale, Al, alka, Alku, lur, lura, lurze, lurka, Karl, Karla, Kaa, aur, aura, Laura, laurka, Lea, Lear, lek, leku, kluz, kluza, AK, UE, rek, reku.
CHRZĄSTKA
24 maja 2016 14:00
michasia

Brawkaa ja się ciesze że Profesora mnie poprawia i karci, lepiej wchodzi w głowę:)
LEMURY - Lem, mur, Ul, mu, mer, rum, rumy, my, Mel, El, Emu, UM, Mery, er, ery, rym, rymu, Elu, Re, -KARUZELA

KARUZELA Ela, kara, raz, Ala, Ale, ale, za, Zula, ara, arak, Arek, Alu, Elu, Arku, Arka, ul, ule, Ula, Ulka, Elka, Alek, kar, karze, aura, kula, klar, kler, kleru, rzeka, kare , Krauze, Lara, luz, lek, leku, lak, laku, kurz, kurze, kura, zerka, Erka, luk, lura, UZ, 
SZWAJCARIA
24 maja 2016 18:04
Brawkaa

KARUZELA Ela, kara, raz, Ala, Ale, ale, za, Zula, ara, arak, Arek, Alu, Elu, Arku, Arka, ul, ule, Ula, Ulka, Elka, Alek, kar, karze, aura, kula, klar, kler, kleru, rzeka, kare , Krauze, Lara, luz, lek, leku, lak, laku, kurz, kurze, kura, zerka, Erka, luk, lura, UZ, 
SZWAJCARIA

SZWAJCARIA: Szwajcar, jaw, jawa, ajwar, war, wara, ar, ara, aj, ja, wasz, wasza, wasi, Az, Aza, rac, raca, aria, ars, sra, sraj, raj, raja, rai, zjaw, zjawa, zjawi, zjawia, wij, wija, zwija, czar, czara, czas, czaj, czai, czaisz, zwis, zwisa, car, cara, ci, Zara, zawias, zawiasa, wiara, wiar, wic, wica, szara, siwa, siar, siara, Jasi, Jasia, Asi, Asia, Wacia, Waci, racz, acz, wsza, wir, Ir, IRA, waz, waza, Azja, iw, iwa, wraz, raz, razi, ras, rasa, as, asa, awaria, AWS, Icar, Izar, Izara, Iz, Iza, jaz, jar, jara, jarasz.
RĘCZENIE
24 maja 2016 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

SZWAJCARIA: Szwajcar, jaw, jawa, ajwar, war, wara, ar, ara, aj, ja, wasz, wasza, wasi, Az, Aza, rac, raca, aria, ars, sra, sraj, raj, raja, rai, zjaw, zjawa, zjawi, zjawia, wij, wija, zwija, czar, czara, czas, czaj, czai, czaisz, zwis, zwisa, car, cara, ci, Zara, zawias, zawiasa, wiara, wiar, wic, wica, szara, siwa, siar, siara, Jasi, Jasia, Asi, Asia, Wacia, Waci, racz, acz, wsza, wir, Ir, IRA, waz, waza, Azja, iw, iwa, wraz, raz, razi, ras, rasa, as, asa, awaria, AWS, Icar, Izar, Izara, Iz, Iza, jaz, jar, jara, jarasz.
RĘCZENIE

RĘCZENIE ręce, ręcznie, nie, cenie, ci, cię, zen, czernie, nercze, ze, cen, Rei, rzec, Erie, Erni, Ren, Reni, Iren, Ize, Izę, Renię, cez, nic, NIR, nr, Zręcin, ręczni, Recz, ręcz, 
KOKONIK