Dzięki. Nie wiem czy moim włosom coś jest w stanie pomóc ale zaczynam szukać olei z Orientanny.
Dzięki. Nie wiem czy moim włosom coś jest w stanie pomóc ale zaczynam szukać olei z Orientanny.
Jeśli chcesz to podeślę Ci adres sklepu, z którego ja zamawiam. Nie wiem, czy na forum mogę wkleić link. Wszystko zalezy też od stopnia porowatości włosów. Bo np. olej dla włosów niskoporowatych nie pomoże osobom z włosami wysokoporowatymi. Najlepiej najpierw określić porowatość włosów i potem dobrać olej:).
Ja sie podepne hii
Agrafka suuper zdjecie. Ciesze sie że zmieniłas awatorka, bo bałam sie tej otwartej agrafyy hii
To ja też się podepnę;p. Pod ten strach o którym-Ona-wspominasz. U mnie to nie był klasyczny strach (tak jak u ciebie Ona) Agrafko na widok twojego awatarka,ale jakiś rodzaj czegoś (skojarzenia ?) nieprzyjemnego- bo agrafką można się ukłuć i ten czerwony kolor...Z drugiej strony podoba mi się twoja ksywka ze względu na prostotę; i z tego samego powodu podobał mi się twój obrazek- więc tak na prawdę wzbudzał we mnie ambiwalentne uczucia... A teraz twoje zdjęcie:): wychwaliłam twoją urodę już w innym wątku, ale powtórzę się, bo lubię dzielić się tym co podoba mi się w innych: jesteś bardzo ładną osobą-masz bardzo sympatyczną, a zarazem ciekawą twarz. To twój naturalny kolor włosów? Kto wie, może ja też się odważę i dam tutaj swoje zdjęcie?
Mam wrazenie, czy Modi ostatnio wyjatkowe poczucie humoru ma? Brawo!!! A swoja droga to kupilam ostatnio synkowi koszulke ze zdjeciem Modiego. Teraz corka co zdjecie zobaczy to krzyczy....MONSTER!!!! I ucieka... Ale juz nie placze, oswaja sie powoli:):):)
Majac takie włosy za młodu - byłam pracownikiem banku. Pewnego dnia obcięłam je - to starsze koleżanki zgodnie uznały, żem zgłupła i na jakiś czas przestały się do mnie odzywać.
Dziś je rozumiem.
Jak można sciąć takie włosy?
Agrafka !
Majac takie włosy za młodu - byłam pracownikiem banku. Pewnego dnia obcięłam je - to starsze koleżanki zgodnie uznały, żem zgłupła i na jakiś czas przestały się do mnie odzywać.
Dziś je rozumiem.
Jak można sciąć takie włosy?
Agrafka !