Zośka, siostra Antoniny - grała ją Zofia Saretok
Zośka, siostra Antoniny - grała ją Zofia Saretok
Dzięki Gosiu , bo mnie to już zaczynało gnębić , gotowałam obiad i cały czas myslałam : " Jadźka , Celka , Cześka ,Jaśka ??? " - pewna tylko byłam , że imię wymawiane bylo z końcówką " ka " "....-:)))))))))
Jak to Jadżka,Celka itd. moze człowiekowi życie zatruć.Nie mowie już o Atnośce,ktora żle wychowała syna.Sprzątanie to jest ładny grosz - może wygladu się nie ma w tej pracy,bo przecież w galowym stroju nie wypada wycierac kurzy, ale cel jest ten sam co przy robieniu swetrów.Praca to praca i nie ma się czego wstydzić.Za dodatkowo zarobione pieniądze zafunduje sobie wycieczke do Wąchocka i zobacze na własne oczy czy to prawda,że sołtys zwija asfalt w niedziele wieczorem.Bo juz się tyle naczytałam dowcipów (cztaj bajek) że zaczynam wierzyc:-))))))
Muszę sie do czegoś przyznać : jak otwieram ten wątek , za każdym razem wydaje mi się , że w tytule jest : " Pucki , nieroby , etc " .....czyżby SKS ???!!! -;))))))))
Mozna jeszcze prace mgr pisać, a mozna tez kozy paść - liczy sie efekt.
Mozna jeszcze prace mgr pisać, a mozna tez kozy paść - liczy sie efekt.
Jest jeszcze kilka innych mozliwości: od domu do domu biegac na pucki a wieczorem koło północy zasiadać do kompa i ........? dać upust zmęczeniu na forum.
Mozna też na czyms innym dorabiać !...... Boszszeeee , czemu mi uroda i młodosc tak szybko przeminęła ? przeca na forsie spać bym mogła jak tylko bym trochę ( ze 30 lat ) młodsza była ! Oj , nie ma sprawiedliwości , nie maaaaaa !!!! -:)))))))))))))
Czasy ZSRR minęły, PRL-u tez , Ty opiekunką jestes a p Sipińska dalej spiewa, nie wykorzystałaś swojej szansy?(do IGGI)
Muszę sie do czegoś przyznać : jak otwieram ten wątek , za każdym razem wydaje mi się , że w tytule jest : " Pucki , nieroby , etc " .....czyżby SKS ???!!! -;))))))))