Rosół z polskiej kury ;)
Kluski śląskie,pieczeń i kapusta czerwona.
A do kawy ciasto z Michałkami.
Rosół z polskiej kury ;)
Kluski śląskie,pieczeń i kapusta czerwona.
A do kawy ciasto z Michałkami.
Basiunia ale dalas popis.....mam nadzieje ze zaserwujesz nam takie danie na spotkaniu naszym....
Kobito! Nie rób mi tego!
Ja Cię listem gończym scigam!
To kiedy to spotkanie?
Rosołek z kluseczkami ,pieczeń z łopatki szynkowej,buraczki czerwone.Nawet ciasto jest ,biszkopt z jabłkami w galaretce i bita śmietana posypana tartą Princessą.
a ja kalafiorowke z vorgestern :D ha ha ha. Nie ma c sie w niediele przemeczac :))
A " vorgestern " to jakieś nowoczesne warzywko jest ? czy może gatunek mięsa ? .....coś na bakier jestem z tymi nowościami -:)))))))))))))
dajze se pokoj :))) Musisz tak wyplapywac jakies nie poprawnosci ??? Ja niedlugo bede sie bala cokolwiek napisac, bo nie bede wiedziala czy le czy dobrze............. dobra.
przeciez dobrze napisalam "przedwczoraj" wiec nie rozumie abarabusiu ocb????
A to gadaj , że o to chodzi !!!....-:)))))..... Jolka ! jak bym czegoś nie wyłapała to bym chora musiała być a tego chyba mi nie życzysz ! -:)....... dla Twojego pocieszenia ( albo wk,,,wnerwienia ) ja gotuję dzisiaj tylko kartofelki !..... Roladki i kapustę czerwoną rozmroziłam , bo je miałam od świąt , przywiozła ukochana ( przeze mnie ) Pusina córeczka . Szkoda , że nie mam mąki kartoflanej , bo bym machnęła kluski śląskie ---- i co ślinka cieknie ??? -:))))))))))
Rosołek z kluseczkami ,pieczeń z łopatki szynkowej,buraczki czerwone.Nawet ciasto jest ,biszkopt z jabłkami w galaretce i bita śmietana posypana tartą Princessą.