dowcipy i anegdoty #3

24 listopada 2015 14:44 / 5 osobom podoba się ten post
Stara kobieto! opamiętaj się. Zamiast siedzieć z mężem w ekskluzywnym sanatorium korzystać z jesieni życia to ty intrygi od rana na forach siejesz. Ty nie mozesz do domu zadzwonić? Nie mogą z toba bliscy porozmawiać? No chyba nie jesteś samotna. A jesli jest tak jak piszesz, że wnuczkę masz to chociaz dla niej się troche opamiętaj i przynajmnie pozory stwarzaj, że masz odrobine rozumu.
24 listopada 2015 15:23 / 8 osobom podoba się ten post
Kobieta wraca z pracy i z żalem mówi do męża:już nawet mi buzi na przywitanie nie dajesz:(
Mąż na to : też!!!!po 2 latach małzeństwa jeszcze Ci sie takich orgii zachciewa!!!
24 listopada 2015 15:36 / 3 osobom podoba się ten post
IGGA

Stara kobieto! opamiętaj się. Zamiast siedzieć z mężem w ekskluzywnym sanatorium korzystać z jesieni życia to ty intrygi od rana na forach siejesz. Ty nie mozesz do domu zadzwonić? Nie mogą z toba bliscy porozmawiać? No chyba nie jesteś samotna. A jesli jest tak jak piszesz, że wnuczkę masz to chociaz dla niej się troche opamiętaj i przynajmnie pozory stwarzaj, że masz odrobine rozumu.

Pisałas ze z jednego roku jesteśmy, tylko ja mam męża a twoj mąż inna mlodszą sobie przysposobił. To obie musimy siedzieć i majtek pilnować.

Może to nie dowcip ale sie usmiechnełam.
24 listopada 2015 15:48 / 12 osobom podoba się ten post
Jestem lesbijką - mówi córka do ojca.
- W porządku.
- Tato, ja też jestem lesbijką... - mówi druga córka.
- Boże, czy w tej rodzinie naprawdę nikt nie lubi penisów?! - pyta ojciec.
- Ja lubię... - wtrąca się syn.

24 listopada 2015 16:13 / 10 osobom podoba się ten post
mleczko1

Pisałas ze z jednego roku jesteśmy, tylko ja mam męża a twoj mąż inna mlodszą sobie przysposobił. To obie musimy siedzieć i majtek pilnować.

Może to nie dowcip ale sie usmiechnełam.

Nie jesteśmy z jednego roku. Pani jest stara babą i złośliwą babą.
Mój mąż może sobie  chciał przysposobić młodsza, (27 lat stomatolog) ale ja posłuchałam dobrych rad na forum i dziewczynę pogoniłam. A mąż w długi rejs wysłany, bardziej potrzebny jest na dalekich wodach. Z dalekich portów o przebaczenie prosi. Ot historia cała. Jest miłość, zdrada, była prawie szpada, krew była. A co dalej? Życie pokaże. Niczego nie ma na zawsze. Ale musi być rozsądek i umiar we wszystkim. I takt mieć trzeba. Aniu, tak mieć trzeba. 

A co do mam męża to za często to powtarzasz, chyba jednak nie ciekawie masz w tym związku bo za często poza domem jesteś. Kochający mąż chciałby sie budzić przy boku twoim . A ty nawet jak w domu jestes to w dzien i w nocy na forum siedzisz. Przechwalsz sie tym mężem. Albo on mało ciekawy albo ty dla niego mało ciekawa jesteś. Dbaj o swój związek, pielęgnuj nie zawracaj sobie tyłka opiekunkowiem. My tu damy radę bez ciebie.  Miłego popołudnia.
24 listopada 2015 16:58 / 13 osobom podoba się ten post
KUŹWA MAĆ!!!!!!!!!!!!
CZY NAWET W TYM WĄTKU MUSICIE WYRAŻAĆ SOBIE NAWZAJEM "MIŁOŚĆ I SYPMATIE" PRZESTAŃCIE JUŻ ILEŻ MOŻNA CO TEMAT TO DOCINKI KŁÓTNIE UBLIŻANIA..........
NIKT NIKOGO NIE MUSI TUTAJ KOCHAĆ ALE SZACUNEK JEST JAK NAJBARDZIEJ MILE WIDZIANY
W POCHWALIJKACH PRZECHWALACIE SIĘ JAKIE TO CUDOWNE OPIEKUNKI JESTEŚCIE JAK WAS RODZINY UWIELBIAJĄ JAK SIĘ OPIEKUJECIE PDP A CHWILA POTEM OCZY BYŚCIE SOBIE WYDŁUBAŁY
24 listopada 2015 17:43 / 17 osobom podoba się ten post
Egzamin na medycynie. Profesor pyta studenta jakie są objawy ciąży.
Ten, ewidentnie nieprzygotowany, duka:
- Noooo... Brak okresu... Mają duży brzuch... No i często wymiotują.
Profesor chwilę milczy, wreszcie komentuje:
- Więc według pana ja jestem w ciąży? Nie mam okresu, mam duży brzuch, a jak pana słucham, to rzygać mi się chce.

Jak nazywa się piękna kobieta w Niemczech?
- Turystka
27 listopada 2015 11:41 / 11 osobom podoba się ten post

Pobożny muzułmanin wsiadł do taksówki w Londynie i słysząc muzykę szorstko rzekł do taksówkarza:
- Wyłącz radio, nie mogę słuchać muzyki, bo w czasach proroka jej nie było, a szczególnie zachodniej muzyki, która jest muzyką niewiernych. 
Taksówkarz grzecznie wyłączył radio, po czym zatrzymał auto i otworzył drzwi
- Co robisz? - zapytał muzułmanin.
- W czasach proroka nie było taksówek, więc wypierdalaj i poczekaj sobie na wielbłąda!

27 listopada 2015 20:24 / 8 osobom podoba się ten post
Puk, puk
-Kto tam?
-Śmierć!
-A idź w chuj!
-To piszemy - rak prostaty...
29 listopada 2015 19:54 / 7 osobom podoba się ten post
Widzialam dzisiaj samochod z numerem rejestracyjnym GERNE 69
29 listopada 2015 21:08
moncherie

Widzialam dzisiaj samochod z numerem rejestracyjnym:czerwieni sie: GERNE 69 :-)

ales sie rozmarzyla 
29 listopada 2015 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

ales sie rozmarzyla :-)

30 listopada 2015 06:02 / 3 osobom podoba się ten post
moncherie

Widzialam dzisiaj samochod z numerem rejestracyjnym:czerwieni sie: GERNE 69 :-)

Co to takiego 69 ? jednak można zapomniec o takich ''figlach'' hiii 
30 listopada 2015 06:06 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Co to takiego 69 ? jednak można zapomniec o takich ''figlach'' hiii  :-)

Tak każdy widzi to o czym marzy  
30 listopada 2015 09:33 / 4 osobom podoba się ten post
Jednym marzenia sie spelniaja, a innym tylko marzyc pozostaje