24 listopada 2015 16:13 / 10 osobom podoba się ten post
mleczko1Pisałas ze z jednego roku jesteśmy, tylko ja mam męża a twoj mąż inna mlodszą sobie przysposobił. To obie musimy siedzieć i majtek pilnować.
Może to nie dowcip ale sie usmiechnełam.
Nie jesteśmy z jednego roku. Pani jest stara babą i złośliwą babą.
Mój mąż może sobie chciał przysposobić młodsza, (27 lat stomatolog) ale ja posłuchałam dobrych rad na forum i dziewczynę pogoniłam. A mąż w długi rejs wysłany, bardziej potrzebny jest na dalekich wodach. Z dalekich portów o przebaczenie prosi. Ot historia cała. Jest miłość, zdrada, była prawie szpada, krew była. A co dalej? Życie pokaże. Niczego nie ma na zawsze. Ale musi być rozsądek i umiar we wszystkim. I takt mieć trzeba. Aniu, tak mieć trzeba.
A co do mam męża to za często to powtarzasz, chyba jednak nie ciekawie masz w tym związku bo za często poza domem jesteś. Kochający mąż chciałby sie budzić przy boku twoim . A ty nawet jak w domu jestes to w dzien i w nocy na forum siedzisz. Przechwalsz sie tym mężem. Albo on mało ciekawy albo ty dla niego mało ciekawa jesteś. Dbaj o swój związek, pielęgnuj nie zawracaj sobie tyłka opiekunkowiem. My tu damy radę bez ciebie. Miłego popołudnia.