Na wyjeździe #18

28 grudnia 2014 11:25 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

A tak w ogóle to dziś Międzynarodowy Dzień Pocałunku:):):):)Tylko z kim te buziaczki wymieniać???Bo przecież nie z PDP:):):):)

Usta twoje się snują,
usta twe się wodzą,
Jak dwa ptaki różowe,
po mnie lekko chodzą,
Jak dwa światła natchnione,
oczu dotykają,
Usta twe mnie zabrały,
usta twe mnie mają.
Jak wyznania wstydliwe,
jak szepty szalone,
Powtarzam w ustach twoje usta niezliczone,
Od uśmiechu w kącikach do smaku języka
-Usta twoje całują i świat cały znika.
:-D
28 grudnia 2014 11:26
basiaim

A 31 grudnia to dzień bez bielizny...

Ciekawe,czy nasi PDP o tym wiedzą....? ;)))))

To też mi się podoba! :)) W domu często świętuje ten dzień :)))))))
28 grudnia 2014 11:32 / 2 osobom podoba się ten post
Co wam się tak zaraz te rocznice mnożą.
Jedno napisze,że ma jakąś,to zaraz inni sobie uzurpuję prawo do świętowania się podpinać z wymyślonymi naprędce.
Kto tam iwerzy,że ta ma 8,ten ma 7,i w ogóle kto zapamietuje takie?
Ja to o datę swojego slubu poszłam się pytać w urzędzie,bo nie znałam.
A dzisiaj obchodzę 36 rocznicę ferii zimowych-nie przyznam się w której klasie byłam.

Można tak w tym topiku pisać?
28 grudnia 2014 11:34 / 1 osobie podoba się ten post
SPOTKANIE w KIELCACH
Ponieważ spotkanie u Ani to w następnej kolejności, to pozwolicie, że na ogólnym forum przypomnę o spotkaniu w Kielcach.

Dziewczyny, przypominam o spotkaniu, to już jurto (poniedziałek) Kielce, Rynek 19 restauracja Stary Browar (dawniej Sołtyki) pierwsze piętro stolik nr 36 (obok kominka) godz. 18.
Renata, Elżbietaa, Marta, Teresa-p, Kropka69, Lodyga, Cecpol na Was liczę szczególnie, zakładam, że jesteście pewne.
Agama będziesz blisko i jak mówiłaś, że może dojedziesz to zakładam, że dojedziesz.
Salazar - na ciebie też czekamy, Mozach am, też może Ci się uda w końcu to Twoje miasto.
Agrafka, Alicjacz tak jak rozmawialiśmy postaramy się następne spotkanie zorganizować w styczniu.
Jolek – Ty w styczniu tak jak mówiłaś, może też jakoś dotrzesz.
I jeszcze dwie dziewczyny, których tu nie ma, ale śledzą forum - Jola - ty będziesz napewno, Grażyna z tego, co wiem to Ty będziesz w styczniu.
Przepraszam bardzo Te, które pominąłem. Dziewczyny jest Was tyle, że trochę się już gubię.
Oczywiście czekamy na wszystkich.
Jeśli jest taka możliwość to potwierdźcie mi Swoją obecność na forum”Poznajmy się:> „Świętokrzyskie” lub na mail (niektóre mają, dla innych jest dostępny w moim profilu).
Tym, które potwierdziły mi już swoją obecność wczoraj – bardzo dziękuję.
Pozdrawiam.
Darekr
28 grudnia 2014 13:12 / 1 osobie podoba się ten post
Do dzieła, kochani...
28 grudnia 2014 13:14
scarlet

Do dzieła, kochani...

No chyba z pdp :D
28 grudnia 2014 13:24 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

No chyba z pdp :D

A  może rehabilitant, albo wnuczek PDP....haaaa...haaa
28 grudnia 2014 13:28 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

A  może rehabilitant, albo wnuczek PDP....haaaa...haaa

Rehabilitant na wyjezdzie, wnuczek byl wczoraj ha ha haaaaaaaaaaaa. I dupa blada.
28 grudnia 2014 13:37 / 1 osobie podoba się ten post
Ale za to wirtualnie przyslam wszystkim buziaczka z okazji tego dnia ;************************************
28 grudnia 2014 14:24 / 1 osobie podoba się ten post

Maszeruj do regulaminu! Moderator

28 grudnia 2014 14:57
ulencja

Maszeruj do regulaminu! Moderator

Dlatego Ci pisze żebyś maszerowała do regulaminu, bo tam masz wszystko opisane. Moderator

28 grudnia 2014 15:04
ulencja

Dlatego Ci pisze żebyś maszerowała do regulaminu, bo tam masz wszystko opisane. Moderator

Bardzo dobre pytanie. W końcu po to jest ten portal ,żeby pytania zadawać takze. .

A regulamin jest po to żeby nie było tzw. "burdelu". Moderator

28 grudnia 2014 15:51 / 1 osobie podoba się ten post
ulencja

Pytania do Moderatora zadaje się przez maila. Moderator

28 grudnia 2014 15:53 / 2 osobom podoba się ten post
scarlet

Do dzieła, kochani...

Cóż jak faceta nie ma, tylko smaka sobie narobilam...
28 grudnia 2014 16:41
 Przeżyjemy:), a po powrocie mój facet nie będzie miał spokoju:).

Dziewczyny mam do Was jeszcze pytanie. Ile dni przed planowanym odjazdem agencja zamykała Wam bilet? Ja wyjeżdżam w następną niedzielę i jeszcze nic nie wiem. Rodzina pdp mnie podpytuje, bo muszę z kimś jechać na dworzec. Wiem, że to jeszcze tydzień, ale denerwuje się trochę. Zresztą, ja tak mam, że jestem w gorącej wodzie kąpana.