28 grudnia 2014 11:34 / 1 osobie podoba się ten post
SPOTKANIE w KIELCACH
Ponieważ spotkanie u Ani to w następnej kolejności, to pozwolicie, że na ogólnym forum przypomnę o spotkaniu w Kielcach.
Dziewczyny, przypominam o spotkaniu, to już jurto (poniedziałek) Kielce, Rynek 19 restauracja Stary Browar (dawniej Sołtyki) pierwsze piętro stolik nr 36 (obok kominka) godz. 18.
Renata, Elżbietaa, Marta, Teresa-p, Kropka69, Lodyga, Cecpol na Was liczę szczególnie, zakładam, że jesteście pewne.
Agama będziesz blisko i jak mówiłaś, że może dojedziesz to zakładam, że dojedziesz.
Salazar - na ciebie też czekamy, Mozach am, też może Ci się uda w końcu to Twoje miasto.
Agrafka, Alicjacz tak jak rozmawialiśmy postaramy się następne spotkanie zorganizować w styczniu.
Jolek – Ty w styczniu tak jak mówiłaś, może też jakoś dotrzesz.
I jeszcze dwie dziewczyny, których tu nie ma, ale śledzą forum - Jola - ty będziesz napewno, Grażyna z tego, co wiem to Ty będziesz w styczniu.
Przepraszam bardzo Te, które pominąłem. Dziewczyny jest Was tyle, że trochę się już gubię.
Oczywiście czekamy na wszystkich.
Jeśli jest taka możliwość to potwierdźcie mi Swoją obecność na forum”Poznajmy się:> „Świętokrzyskie” lub na mail (niektóre mają, dla innych jest dostępny w moim profilu).
Tym, które potwierdziły mi już swoją obecność wczoraj – bardzo dziękuję.
Pozdrawiam.
Darekr