aaaa jak tanio dzwonić do DE? z komórki... nie wiem w jakiej sieci ma ta osoba i czy w ogole to kom czy stacja...
aaaa jak tanio dzwonić do DE? z komórki... nie wiem w jakiej sieci ma ta osoba i czy w ogole to kom czy stacja...
Potrzebuję Waszej pomocy, otóż chciałam doladować sobie karte lycamobile .Weszłam na stronkę wszystko ładnie wpisalam i przekierowalo mnie na moje konto polskie i zonk-twoja platnosc nie powiodla sie skontaktuj sie z biurem klienta:(( co robę zle?:((
Z Polski, z komórki, wklepywałam numer w gógla ale nadal nie wim czy to stacja czy komorka... ale nie miałam dziś zacięcia bo potwornie głowa mnie boli
Mnie poinformowano, że mam dzwonić na polską komórkę przez 01055 i potem numer do polski więc robiłam np. 0105548500500500 (gdzie 500500500 to przykładowy nr komórki) ale nie szło po tygodniu doczytałam gdzieś że musi być 010550048 i dopiero nr komórki- ja to nie orientuję się w tym wszystkim wogóle:) Dla mnie to ciemna magia jakaś. Umiem dzwonić ze swojej komórki i mi to starcza... :))
niemiecka lycamobile a platnosc chcialam zrobic polska karta
nie raz jest tak że w tym momencie bank ma jakieś problemy i nie można przelewu zrobić spróbuj za chwilę ja tak miałam
od dwóch dni próbuje i caly czas to samo, dodam ze konto mam w pko
Przepraszam, że sie powtarzam pewnie ale kopię i kopię i mam mętlik.
Żeby gadać za darmo z pl do de kupiłam karte Lyca i doładowałam za 20 zł
(muszę ją rejestrować w sieci czy niekoniecznie, żeby gadać za darmo?)
Teraz muszę w de kupić niemiecką Lyca
(muszę ją doładowywać czy nie? muszę ją rejestrować w sieci czy nie?)
OD nowa- jak zamówisz przez internet kartę dostajesz tylko sim kartę.Wtedy pierwszy krok jaki musisz wykonać to zadzwonić pod 322 i uaktywnić kartę.ALE!!! nie musisz jej ładować aby ktoś z Polski mógł zadzwonić do Ciebie .Owszem jeżeli chcesz choćby nawet strzałki puszczać to niestety konto mieć musisz załadowane