Czy któraś z Was może mi udzielić wskazówek jak doładowac konto LYCAMOBILE ? Nabyłam karte sim i kupiłam doładowanie i ni w ząb nie umiem doładowac , każą podać PIN a ja takowego nie posiadam . Pomocy ....
Czy któraś z Was może mi udzielić wskazówek jak doładowac konto LYCAMOBILE ? Nabyłam karte sim i kupiłam doładowanie i ni w ząb nie umiem doładowac , każą podać PIN a ja takowego nie posiadam . Pomocy ....
Kodem PIN oni tam określaja ten kilkunastocyfrowy numer z doładowania.Jak proszą o PIN-to masz podać.Bezpłatnie można wybrać opcję na polskomówiącego doradcę-i bez problemu wszystkiego sie dowiesz.Niezbyt już to pamietam,ale mam Lycamobile i też sie stresowałam tym PIN-em-a to tylko określenie tego numeru.Powodzenia.
No niestety chyba jestem zbyt ciemna . Próbowałam i nic mi nie wychodzi , szukałam w google i też nic .Przecież aktywowałam karte i nic z tego buuuu
alinka, wpisz
*131* potem kod, nastepnie # i nacisnij zielona sluchawke w tel, znaczy akceptuj, wyslij, zadzwoń w zaleznosci od modelu tel
A może już się doładowało?i dlatego mówi,ze dane są błędne.Sprawdzałaś stan konta?
Czy ty zarejestrowałaś najpierw kartę SIM?
jak tanio zadzwonić ze stacjonarnego w DE na komórkę w polsce może macie jakieś prefixy