Sluchajcie czy ktos zna firmę przeowozową ktora wyjeżdża z niemiec rano? Bo z tego co widze to wszystkie Jada na wieczór
Sluchajcie czy ktos zna firmę przeowozową ktora wyjeżdża z niemiec rano? Bo z tego co widze to wszystkie Jada na wieczór
Dużo takich.
Skąd- dokąd?
Podejrzałam,że Pulpecja ze Szczecina jest.Pas trans może tam dojeżdża ,ale nie jestem pewna.
Jest tez Braciaktrans , oni z rana wczesnego jada , na granicy sa kolo 12.))i Osobus tez))
Też z usług tej Firmy korzystam...
Moze sie kiedy spotkamy))).
Dla mnie sa niezawodni , prefekcja w kazdym calu))
Moze sie kiedy spotkamy))).
Dla mnie sa niezawodni , prefekcja w kazdym calu))
Madzia...daj nr tel do nich....może w Mazowieckie jeżdżą ???
Podejrzałam,że Pulpecja ze Szczecina jest.Pas trans może tam dojeżdża ,ale nie jestem pewna.
Może ktoś się orientuje czym najlepiej i najtaniej dostać się z Pomorza do Zurichu?
Może ktoś się orientuje czym najlepiej i najtaniej dostać się z Pomorza do Zurichu?