Dziewczęta i chłopcy!
Szukam sprawdzonych "busików" trasa Górny Sląsk-Monachium-Górny Sląsk.
Wiem,że ofert w internecie całe mnóstwo,ale wolałabym cos godnego polecenia. Przede wszystkim mam na myśli bezpieczeństwo jazdy.
Dziewczęta i chłopcy!
Wiem,że ofert w internecie całe mnóstwo,ale wolałabym cos godnego polecenia. Przede wszystkim mam na myśli bezpieczeństwo jazdy.
Dziewczęta i chłopcy!
Witaj,ja jezdze zawsze busem ARNOLD ,firma z Opola.280 zl lub 70 euro( jak kupujesz od razu powrotny placisz 120 euro)
To troszkę dużo chyba placisz:)) Ja jeżdzę Sindbadem (autokarem) i z Krakowa do Koloni lub Bruhl place w obie strony 110 Euro. To wiecej kilometrow, a jednak taniej:))) A teraz musze jechac na 4 dni do domu i chyba po raz pierwszy polece samolotem. Dziewczyny nie wiecie ile taka przyjemnosc w obie strony kosztuje???
Tak to z Lipian, mimo, że blisko mnie są(7km) to jednak wolę Braciak Trans są szybsi. Niestety taaka rozpiętość się Polaszczykowi zdarza ze względu na słabą koordynację busów.
To troszkę dużo chyba placisz:)) Ja jeżdzę Sindbadem (autokarem) i z Krakowa do Koloni lub Bruhl place w obie strony 110 Euro. To wiecej kilometrow, a jednak taniej:))) A teraz musze jechac na 4 dni do domu i chyba po raz pierwszy polece samolotem. Dziewczyny nie wiecie ile taka przyjemnosc w obie strony kosztuje???
Trans Glass Okonek - "obrabia" zachodniopomorskie a tu telefony : 0048672669491 503198450 00447593207041
W niedzielę wieczorem do PL zachodniopomorskie potrzebuję, orientuje się ktoś, kto zbiera?oczywiście nie dzisiaj
Gosiu, to chyba też Okonek tel.503198451, syn wracał z Holandii w niedzielę wieczorem. Ceny podobne jak u Polaszczyka a jeszcze obiad serwują. Próbuj.... Powodzenia :)
Dziękuję dziewczyny.
Polecam bla bla car