Wczoraj to tak jakos mnie zrazilo nie wiem poczemu to okreslenie,
a przeciez jest to stan w ktorym nic nie mozemy zrobic,bezsilnosc i bezradnosc,cierpi pdp i my przy Nich
Wczoraj to tak jakos mnie zrazilo nie wiem poczemu to okreslenie,
a przeciez jest to stan w ktorym nic nie mozemy zrobic,bezsilnosc i bezradnosc,cierpi pdp i my przy Nich
Ojejku , nie bierzmy sobie do serca wszystkich określeń ! Mało to razy , jak dzieci moje były małe też tak określałam " no i czego wyjesz " albo " ryczysz "??? ........Trudno , żebyśmy wszyscy pisali np. " moja PDP-na popłakuje , zawodząc przy tym niemiłosiernie ! " wiadomo , że łatwiej wpadnie nam w ucho słowo " PDP-ny ma wredny charakter " i wszyscy wiemy o co chodzi a nie np. " mój PDP-ny jest w stosunku do mnie niezbyt przyjemnym człowiekiem "...... Jeżżuuuuu , ale by wiało nudą jeśli wszyscy wysławialibyśmy się poprawnie !!! trochę " atrakcji " nie zawadzi ! -:)))))))))))
Lawendo, cudownie to ujelas:) Myslalam, ze moi to byli wariaci, a tu taka mila niespodzianka:) Ledwie silnie pobudzeni psycho-ruchowo byli jak mnie z okrzykiem na ustach i z przeroznymi przedmiotami w rekach (noze przezornie pochowalam,ale ich pomyslowosc godna podziwu byla)z domu wyrzucali:) Od razu sie czlowiekowi jakos lzej na sercu robi:)
Nie ma to jak poprawność polityczna ;)!
Moja przyjaciólka pracowała jako redaktorka w korporacji, też pisała i ją wywalili (trochę na własne życzenie), choć kasę miała z tego niezłą.. Pisałaś jako wolny strzelec, czy byłaś na etacie?
Nawiasem mówiąc, te portalowe teksty są żenujące :(.
Czas na coś innego niż opieka ?...
Ojejku , nie bierzmy sobie do serca wszystkich określeń ! Mało to razy , jak dzieci moje były małe też tak określałam " no i czego wyjesz " albo " ryczysz "??? ........Trudno , żebyśmy wszyscy pisali np. " moja PDP-na popłakuje , zawodząc przy tym niemiłosiernie ! " wiadomo , że łatwiej wpadnie nam w ucho słowo " PDP-ny ma wredny charakter " i wszyscy wiemy o co chodzi a nie np. " mój PDP-ny jest w stosunku do mnie niezbyt przyjemnym człowiekiem "...... Jeżżuuuuu , ale by wiało nudą jeśli wszyscy wysławialibyśmy się poprawnie !!! trochę " atrakcji " nie zawadzi ! -:)))))))))))
Pracowałam w Tv. Pieniadze faktycznie były dobre, ale umowa śmieciowa. W moim przypadku bylo tak, ze córka szefowej skończyla studia i wskoczyla na moje miejsce. Co do poziomu tekstów na portalach niestety muszę się zgodzić. Góra każe nam pisać coraz prościej, bo uważa, że mamy coraz głupsze społeczeństwo. Ja na szczęście nie poprzestaje na pisaniu o dietach, makijażu i innych tego typu pierdołach. Piszę jeszcze teksty do rubryki o kulturze: recenzje książek, zapowiedzi koncertów itp.
Kiedys marzylam o tym, zeby byc dziennikarka, no ale mi nie wyszlo, bardzo lubie pisac, rozmawiac z ludzmi na rozn tematy, jestem dociekliwa, a chyba tacy ludzie sa potrzebni, eh moze aczne pisac bloga... aaaa nie wiem :D
Tlumaczac sama siebie wczoraj tak jakos mnie to zrazilo dzis inaczej czytam te wpisy,
sama nieraz nie dwa uzywalam tego slowa ,moze i na forum tez ze pdp wyla z bolu,
moze samej sie chce czlowiekowi zawyc do Ksiezyca i wykrzyczec co Nas boli
Obecnie zostal mi tylko portal dla kobiet. Niestety z pisania dla jednego portalu sie nie utrzymam, stad decyzja o wyjezdzie. Mialam dobra prace w zawodzie, ale wygraly znajomosci.
Zacznij.
A i owszem. Wpadło mi do głowy dnia wczorajszego, że jeżeli mam dostęp do różnych urządzeń w domu PdP to wskoczę na bieżnie i zacznę sobie chodzić po niej, bo o bieganiu nie ma mowy. Tak więc patrze i zaglądam jak to ustrojstwo włączyć i za żadne skarby nie potrafiłam mimo,że pokazały się kreseczki na ekranie. Pomyślałam więc -a do czego jest wujek Google, no i znalazlam. Wyobraście sobie drogie panie, że 32 minutki pobiegałam sobie truchcikiem no i przeżyłam, ale nie było mi wcale łatwo i odliczanie było podwujnie włączone. Ale ze mnie wariatka, hi hi hi idę teraz pod prysznic. :-)