to nie pojemnosc tylko windows Vista 32 -bitowy a on nie wykryje 4 RAM u Takie wymagania ma gra
to nie pojemnosc tylko windows Vista 32 -bitowy a on nie wykryje 4 RAM u Takie wymagania ma gra
Coś innego niz opieka?Mhm.....I nie hobby?Mhm....Inne zajęcia na szteli to:
1/palenie papierosów/ci co palą:)/
2/siedzenie na forum/ci co siedzą/
3/czytanie gazet,książek
4/manicure,pedicure,golenie nóg:)
5/obżeranie sie słodyczami:)/niektórzy/
6/telefonowanie do bliskich
7/podjadanie z lodówki miedzy posiłkami:)
8/farbowanie włosów
9/pranie swoich ciuchów
10/zakupy lub spacerowanie na przerwie
11/spanie na przerwie
12/odliczanie po 1000x ile do zjazdu zostało:)
13/wieczorne najczęściej rozmowy na Skypie:)
Cholera jasna ,cały dzień zawalony:)W ogóle nie ma czasu na jakąkolwiek opiekę:):):):):):)Bo na pewno jakies wazne zajęcia nie będace hobby pominęłam:)
W większości się z tobą zgodzę, u mnie dochodzi marsz codzienny w koło cudownego jeziora, jazda rowerem, robienie przed spaniem brzuszków, gry onlien i chyba na tyle. A i słuchanie babki ciągłego wycia, aż depresji można dostać od tego. :-(
Edi ja tez slucham ciagle ,,wycia,, mojej podopiecznej, ale powoli sie przyzwyczajam. Byle noce byly spokojne:). A poza opiekunkowem w Pl zajmuje sie glownie pisaniemi i dzialalnoscia dziennikarska. Moze po powrocie zrobie jakis reportaz o opiekunkach:)
ale gdzieś pracujesz, dla kogoś piszesz? ciekawam.....jest :))
Smutne to okreslenie inaczej moglas to ujac
Obecnie zostal mi tylko portal dla kobiet. Niestety z pisania dla jednego portalu sie nie utrzymam, stad decyzja o wyjezdzie. Mialam dobra prace w zawodzie, ale wygraly znajomosci.
Masz racje, niefortunne to okreslenie. Odnioslam sie do postu Edi. Chodzilo mi o glosny placz i lament podopiecznej.
Haneczka47 nie wiem czy to można inaczej ujać, ale dla ciebie sprubuje. Niech tylko pomyśle, moja pdp na stany depresyjne i wiecznie "popłakuje".
Po za tym Wita Wszystkich w Niedzielny poranek i życzę udanej Niedzieli.
Ojejku , nie bierzmy sobie do serca wszystkich określeń ! Mało to razy , jak dzieci moje były małe też tak określałam " no i czego wyjesz " albo " ryczysz "??? ........Trudno , żebyśmy wszyscy pisali np. " moja PDP-na popłakuje , zawodząc przy tym niemiłosiernie ! " wiadomo , że łatwiej wpadnie nam w ucho słowo " PDP-ny ma wredny charakter " i wszyscy wiemy o co chodzi a nie np. " mój PDP-ny jest w stosunku do mnie niezbyt przyjemnym człowiekiem "...... Jeżżuuuuu , ale by wiało nudą jeśli wszyscy wysławialibyśmy się poprawnie !!! trochę " atrakcji " nie zawadzi ! -:)))))))))))