Czym sie zajmujemy poza opieką?

18 listopada 2014 22:24 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

to nie pojemnosc tylko windows Vista 32 -bitowy a on nie wykryje 4 RAM u Takie wymagania ma gra

ORIM... no widzisz jakie ciele ze mnie!!! Wiem, jak na PS3 sie gra, poza ta wiedza, jestem noga jesli chodzi o komputer:(
Dobrej nocy:)))
29 listopada 2014 19:06 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Coś innego niz opieka?Mhm.....I nie hobby?Mhm....Inne zajęcia na szteli to:
1/palenie papierosów/ci co palą:)/
2/siedzenie na forum/ci co siedzą/
3/czytanie gazet,książek
4/manicure,pedicure,golenie nóg:)
5/obżeranie sie słodyczami:)/niektórzy/
6/telefonowanie do bliskich
7/podjadanie z lodówki miedzy posiłkami:)
8/farbowanie włosów
9/pranie swoich ciuchów
10/zakupy lub spacerowanie na przerwie
11/spanie na przerwie
12/odliczanie po 1000x ile do zjazdu zostało:)
13/wieczorne najczęściej rozmowy na Skypie:)

Cholera jasna ,cały dzień zawalony:)W ogóle nie ma czasu na jakąkolwiek opiekę:):):):):):)Bo na pewno jakies wazne zajęcia nie będace hobby pominęłam:)

W większości się z tobą zgodzę, u mnie dochodzi marsz codzienny w koło cudownego jeziora, jazda rowerem, robienie przed spaniem brzuszków, gry onlien i chyba na tyle. A i słuchanie babki ciągłego wycia, aż depresji można dostać od tego.
29 listopada 2014 22:34 / 2 osobom podoba się ten post
Edi

W większości się z tobą zgodzę, u mnie dochodzi marsz codzienny w koło cudownego jeziora, jazda rowerem, robienie przed spaniem brzuszków, gry onlien i chyba na tyle. A i słuchanie babki ciągłego wycia, aż depresji można dostać od tego. :-(

Edi ja tez slucham ciagle ,,wycia,, mojej podopiecznej, ale powoli sie przyzwyczajam. Byle noce byly spokojne:). A poza opiekunkowem w Pl zajmuje sie glownie pisaniemi i dzialalnoscia dziennikarska. Moze po powrocie zrobie jakis reportaz o opiekunkach:)
29 listopada 2014 22:41
agrafka

Edi ja tez slucham ciagle ,,wycia,, mojej podopiecznej, ale powoli sie przyzwyczajam. Byle noce byly spokojne:). A poza opiekunkowem w Pl zajmuje sie glownie pisaniemi i dzialalnoscia dziennikarska. Moze po powrocie zrobie jakis reportaz o opiekunkach:)

ale gdzieś pracujesz, dla kogoś piszesz? ciekawam.....jest :))
29 listopada 2014 22:44 / 2 osobom podoba się ten post
Następny talent się nam objawił.Gratulacje.Pracę nad reportażem to już właściwie zaczęłaś, a w domu dokończysz. Zastanawiam się, czy nie będziesz musiała poddać go cenzurze forumowiczek.
29 listopada 2014 22:47
Sluchaniem *wycia*?;(
29 listopada 2014 22:48 / 2 osobom podoba się ten post
Smutne to okreslenie inaczej moglas to ujac
29 listopada 2014 22:50
agamor

ale gdzieś pracujesz, dla kogoś piszesz? ciekawam.....jest :))

Obecnie zostal mi tylko portal dla kobiet. Niestety z pisania dla jednego portalu sie nie utrzymam, stad decyzja o wyjezdzie. Mialam dobra prace w zawodzie, ale wygraly znajomosci. 
29 listopada 2014 22:55 / 2 osobom podoba się ten post
Haneczka47

Masz racje, niefortunne to okreslenie. Odnioslam sie do postu Edi. Chodzilo mi o glosny placz i lament podopiecznej.
29 listopada 2014 23:12
agrafka

Obecnie zostal mi tylko portal dla kobiet. Niestety z pisania dla jednego portalu sie nie utrzymam, stad decyzja o wyjezdzie. Mialam dobra prace w zawodzie, ale wygraly znajomosci. 

ja tak myslała, że to marna kasa jest
29 listopada 2014 23:19 / 5 osobom podoba się ten post
Haneczka47

Może to jest wycie i inaczej nazwać się nie da? Dlaczego rzeczy nie można nazywać po imieniu? Razi to Twoje uszy?
29 listopada 2014 23:23 / 1 osobie podoba się ten post
agrafka

Masz racje, niefortunne to okreslenie. Odnioslam sie do postu Edi. Chodzilo mi o glosny placz i lament podopiecznej.

Nie ma to jak poprawność polityczna ;)!
Moja przyjaciólka pracowała jako redaktorka w korporacji, też pisała i ją wywalili (trochę na własne życzenie), choć kasę miała z tego niezłą.. Pisałaś jako wolny strzelec, czy byłaś na etacie?
Nawiasem mówiąc, te portalowe teksty są żenujące :(.
30 listopada 2014 07:00 / 2 osobom podoba się ten post
Haneczka47

Haneczka47 nie wiem czy to można inaczej ujać, ale dla ciebie sprubuje. Niech tylko pomyśle, moja pdp na stany depresyjne i wiecznie "popłakuje".
Po za tym Wita Wszystkich w Niedzielny poranek i życzę udanej Niedzieli. 
30 listopada 2014 07:17 / 11 osobom podoba się ten post
Edi

Haneczka47 nie wiem czy to można inaczej ujać, ale dla ciebie sprubuje. Niech tylko pomyśle, moja pdp na stany depresyjne i wiecznie "popłakuje".
Po za tym Wita Wszystkich w Niedzielny poranek i życzę udanej Niedzieli. 

Ojejku , nie bierzmy sobie do serca wszystkich określeń ! Mało to razy , jak dzieci moje były małe też tak określałam " no i czego wyjesz " albo " ryczysz "??? ........Trudno , żebyśmy wszyscy pisali np. " moja PDP-na popłakuje , zawodząc przy tym niemiłosiernie ! " wiadomo , że łatwiej wpadnie nam w ucho słowo " PDP-ny ma wredny charakter " i wszyscy wiemy o co chodzi a nie np. " mój PDP-ny jest w stosunku do mnie niezbyt przyjemnym człowiekiem "...... Jeżżuuuuu , ale by wiało nudą jeśli wszyscy wysławialibyśmy się poprawnie !!!  trochę " atrakcji " nie zawadzi ! -:)))))))))))
30 listopada 2014 09:04 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ojejku , nie bierzmy sobie do serca wszystkich określeń ! Mało to razy , jak dzieci moje były małe też tak określałam " no i czego wyjesz " albo " ryczysz "??? ........Trudno , żebyśmy wszyscy pisali np. " moja PDP-na popłakuje , zawodząc przy tym niemiłosiernie ! " wiadomo , że łatwiej wpadnie nam w ucho słowo " PDP-ny ma wredny charakter " i wszyscy wiemy o co chodzi a nie np. " mój PDP-ny jest w stosunku do mnie niezbyt przyjemnym człowiekiem "...... Jeżżuuuuu , ale by wiało nudą jeśli wszyscy wysławialibyśmy się poprawnie !!!  trochę " atrakcji " nie zawadzi ! -:)))))))))))

To tylko tak z grzecznośći, ale ja do grzecznych dziewczynek nie należę, tylko do tych drugich. Dla mnie ona i tak wyje, a ja tego tak bardzo nie lubięęęęęę, że ojejuuu. Ale cóż żyjemy i pracujemy dalej. hi hi hi