A co to sa palki ?? pałi,,, hii naprawde nie wiem
Ale napeno smakuje dobrze hee
Wiesz co to są " udka " albo " ćwiartki tylne " ? no , to jest tak jak by nóżka kurzęca do kolanka a dalej to już udko -:))))))
Musiałam edytować : coś mi się pomaklaczyło : do kolanka to " rapetki " , pózniej pałka do samego udka sięga ........ e , nie rapetki to pazurki i kawałek takiego czegoś cienkiego , pózniej pałka a dalej do samej cipeczki to już udko !........czy znowu nie pomaklaczyłam ???? -:))))))))
Jak tylne? a są przednie? Kurczak ma 4 nogi???? hahahahahahhahhah
Musi tak być , że " przednie " to skrzydełka , bo jak by tak kurzęcinkę na " czworakach " postawił - to skrzydełka będą takie " półćwiartki przednie " a nóżki to będą ćwiartki tylne .....a kuperek to dupka -:))))))))))
Trele morele przyznaj ze kurczak pomylil Tobie sie ze swinia ))))
Basi po tym Pusinym "ich musssss" ilość nóg zwierzęcych się pomyliła,albo ma może jakiegoś dopalacza,niech się przyzna :))))
Ja myślałam że obiady gotujecie a wy kurczakom nóg nie umiecie policzyć, łoooo matuchno
Ja myślałam że obiady gotujecie a wy kurczakom nóg nie umiecie policzyć, łoooo matuchno
Trele morele przyznaj ze kurczak pomylil Tobie sie ze swinia ))))
Kopytka, gulsz, fasolka szparagowa dzis u mnie była i serek o smaku truskawkowym!!