Ja będę następną opiekunką, która wyjedzie z zerową (dosłownie nie znam więcej jak 5 słów po niemiecku) znajomością języka
Ja będę następną opiekunką, która wyjedzie z zerową (dosłownie nie znam więcej jak 5 słów po niemiecku) znajomością języka
Jak widac jest to mozliwe. Moj kuzyn jest kierowca TIR-a jezdzi po calym swiecie i tez nie zna zadnych jezykow obcych.
Bedziesz opiekunem,a nie opiekunka :-) wiec witam w naszych szeregach miejszosciowych :-)
Jak sam piszesz " bede" wiec masz jeszcze czas to sie jezyka ucz.Jest tyle roznych kursów w sieci i w sklepach.Male MP3 tez nie bedzie ci przeszkadzalo w codziennych czynnosciach,a da ci szanse osłuchania sie z jezykiem
Powodzenia zycze
Oj tak, mam jeszcze bardzo wiele czasu.
Moja zrobi napewno wszystko, żebym jeszcze przynajmnie przez dwa - trzy lata nie wyjechał.
Jeśli Ona jest tam - to ja muszę być tu.
a to szkoda, bo ja wlasnie szukam zmiennika.Zarabial bys wiecej niz ona:-)
To może Ją przekonam, żeby to Ona jednak została w Pl a nie ja :)
To chyba będzie trudne :)