Kurcze a to moje !!! dzisiejsze zakupy ;-///
Wychodzi na to, że nie zasłużyłam sobie na nic innego.
Moja dzisiejsza zdobycz. Cały komplet mi się podobał - wielkanocne talerze, filiżanki, podstawki do jajek, ale zdołałam się pohamować i tylko ten talerz do jajek nabyłam.
Piękny gdzie kupiłaś i za ile , jeśli to nie tajemnica
Kurcze a to moje !!! dzisiejsze zakupy ;-///
Wychodzi na to, że nie zasłużyłam sobie na nic innego.
Mycha, bójsięboga, śniadaniowe bułeczki tym smarujesz, czy co ;)?
He, he, mycha, ja też czasami ją wożę, ale kupuję dwa malutkie słoiczki i jest w zestawie z Weisswurstem dla mojego brata i dla pary przyjaciół. Z tego co wiem, to oni ją mieszają z normalną musztardą i tak jedzą.. Ja jej nie znoszę i w ogóle się dziwię, jak można taki ulepek z wędliną jeść ;).
Bieta, to jest słodki ulepek, w ciemno raczej nie kupuj, bo to jest specyficzny smak :). W Bawarii tylko z Weisswurstem ją jedzą, brrr, i jedno i drugie ;).
He, he, mycha, ja też czasami ją wożę, ale kupuję dwa malutkie słoiczki i jest w zestawie z Weisswurstem dla mojego brata i dla pary przyjaciół. Z tego co wiem, to oni ją mieszają z normalną musztardą i tak jedzą.. Ja jej nie znoszę i w ogóle się dziwię, jak można taki ulepek z wędliną jeść ;).
Bieta, to jest słodki ulepek, w ciemno raczej nie kupuj, bo to jest specyficzny smak :). W Bawarii tylko z Weisswurstem ją jedzą, brrr, i jedno i drugie ;).
Nie lubię ostrej musztarczy, w Pl kupuję musztardę lub krem z gorczycy i miodem np. z Kamisa , Develey.