Zakupy #2

27 listopada 2014 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

ja rowniez od lat kupuje jedna marke i ta mi najbardziej odpowieda-nie wsydze sie;-;-;-;-;-;-
wracajac do perfum to zawsze z de mojej corce przywoze bruno-banani-srednia marka-ale to jej zapach ulubiony i nie wiem dlaczego w polskim rossmanie sa tak drogie i nie ma takich promocji jak w de;-;-;-;-;-;-

Fakt, w DE można często trafić na fajne promocje. Nie tylko perfum. U nas takich nie ma ;-////
27 listopada 2014 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
Dorka

Kasiu63 polecam Ci tunczyka ,wogóle nie czuc ryba i jest zdrowy ,mozna konponowac fajne sałatki.

Robię:)Ja sie nie tykam takich ryb co to przy nich trzeba grzebac ,czyscic itp:( Z tuńczyka ryżową robię:),z wędzonych też:)
27 listopada 2014 21:14
ja robie tunczyk+kukurydza+cebula czerwona np.+papryka+ogórek konserw.+jajko gotowane podane np fikusnie na lisciu cykorii duzej lub sałaty jak w oleju tunczyk to bez majonezu ,jak bez to z majonezem (+sól i pieprz) rzecz jasna
27 listopada 2014 21:21 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

ja rowniez od lat kupuje jedna marke i ta mi najbardziej odpowieda-nie wsydze sie;-;-;-;-;-;-
wracajac do perfum to zawsze z de mojej corce przywoze bruno-banani-srednia marka-ale to jej zapach ulubiony i nie wiem dlaczego w polskim rossmanie sa tak drogie i nie ma takich promocji jak w de;-;-;-;-;-;-

Nie myślałam o wstydzie takim z "czerwonymi" policzkami. To raczej brak chęci do szukania czegoś nowego, kupowania modnych produktów. 
27 listopada 2014 21:22 / 2 osobom podoba się ten post
Jak już jesteśmy przy sledziach,to mógłby mi ktoś poradzić jakieś polskie różowe wino,najlepiej wytrawne w cenie do 60 zł?
Przejrzałam sklepy internetowe i ceniutko jesli chodzi o wybór win ze średniej pólki.Jeśli były w ofercie to już ich nie ma,ale może wiecie gdzie szukać,albo choćby markę.
27 listopada 2014 21:25 / 4 osobom podoba się ten post
Zakupilam dzisiaj sweter typu golf 100% kaszmir firmy Yorn. Kolor ciemny pomiedzy zielenia a niebieskim granatem.
Jak go zobaczylam, oniemialam po prostu! Nawet dwukrotnie, po tym jak spojrzalam na metke z cena.........-))
Ale kupilam i teraz zastanawiam sie czyzby aby rozumu mi nie odjelo.
Wiem, ze beda promocje za miesiac, ale wtedy jak wejde pomiedzy te kaszmirowe cudenka, to nikt mnie stamtad nie wyciagnie .-))

27 listopada 2014 21:27 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Nie myślałam o wstydzie takim z "czerwonymi" policzkami. To raczej brak chęci do szukania czegoś nowego, kupowania modnych produktów. 

no co ty Myszko ja z Avonu od lat i nie zmienie za  nic ;-;-;-;-;-
27 listopada 2014 21:27
Polskie? Jest fajne rózowe CHIANTI w takiej śmiesznie zakrzywionje butelce , na dole pękate a szyjka lekko zakrzywiona i kosztuje ok 20 zł
27 listopada 2014 21:28 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Jak już jesteśmy przy sledziach,to mógłby mi ktoś poradzić jakieś polskie różowe wino,najlepiej wytrawne w cenie do 60 zł?
Przejrzałam sklepy internetowe i ceniutko jesli chodzi o wybór win ze średniej pólki.Jeśli były w ofercie to już ich nie ma,ale może wiecie gdzie szukać,albo choćby markę.

Polskie? Jest fajne rózowe CHIANTI w takiej śmiesznie zakrzywionje butelce , na dole pękate a szyjka lekko zakrzywiona i kosztuje ok 20 zł
27 listopada 2014 21:28
annakoschel

To wino jest słodkie? A gdzie mozna je kupic?   Aniu,musi być polskie to wino he,he  Chianti jest włoskie:))
27 listopada 2014 21:38 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Zakupilam dzisiaj sweter typu golf 100% kaszmir firmy Yorn. Kolor ciemny pomiedzy zielenia a niebieskim granatem.
Jak go zobaczylam, oniemialam po prostu! Nawet dwukrotnie, po tym jak spojrzalam na metke z cena.........-))
Ale kupilam i teraz zastanawiam sie czyzby aby rozumu mi nie odjelo.
Wiem, ze beda promocje za miesiac, ale wtedy jak wejde pomiedzy te kaszmirowe cudenka, to nikt mnie stamtad nie wyciagnie .-))

wyciagnie wizyta u ...................,,implant kochana,,
ps.twoj zachwyt i radosc bezcenny-to ...........nasza praca;;;-
27 listopada 2014 21:39 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Zweigelt Rose   - -półwytrawne około 50 zl,napewno jest to polskie wino....
27 listopada 2014 21:48
iwunia

Zweigelt Rose   - -półwytrawne około 50 zl,napewno jest to polskie wino....

jest to polskie wino?Iwunia nie pytam z przekasem,ale  mialam pdp,malzenstwo koneserow win,-piwnica -caly swiat-zawsze a bylam tam trzy razy proszono mnie o przywoz wina oczywiscie polskiej marki powiem szczerze ze byl to problem..............;-;-;-
27 listopada 2014 22:02 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

jest to polskie wino?Iwunia nie pytam z przekasem,ale  mialam pdp,malzenstwo koneserow win,-piwnica -caly swiat-zawsze a bylam tam trzy razy proszono mnie o przywoz wina oczywiscie polskiej marki powiem szczerze ze byl to problem..............;-;-;-

tak,znalazłam w internecie....