zaprawdę powiadam Wam dziewczyny : TO NIEMOŻLIWE !!! :-)
zaprawdę powiadam Wam dziewczyny : TO NIEMOŻLIWE !!! :-)
Torebka to jedna część egoistycznych zakupów ;)
Do torebki muszą pasować buty....a i kurtkę wtedy wypadaloby zmienić itd....itp....
Wczoraj zrobiłam małe śledztwo odnośnie cen perfum w drogeriach polskich i niemieckich i okazuje się,że ceny w Polsce są znacznie wyższe na niektóre perfumy. Kupiłam tym samym w Rossmanie dwie buteleczki 200 ml. niemodnych już co prawda ,ale ładnie pachnących Gabriele Sabatini, Elizabeth Arden ,no i czekam na inne promocje :))
Ja chyba w ciąży albo co?:)Przeczytałam-"wczoraj zrobiłam małe ŚLEDZIE"!!!!!!!!!!!!Ha ha h a
Bo śledze tez zrobie,niech no tylko wrócę do domku...przez cały tydzien będę jadła :)))))
Bo śledze tez zrobie,niech no tylko wrócę do domku...przez cały tydzien będę jadła :)))))
Wczoraj zrobiłam małe śledztwo odnośnie cen perfum w drogeriach polskich i niemieckich i okazuje się,że ceny w Polsce są znacznie wyższe na niektóre perfumy. Kupiłam tym samym w Rossmanie dwie buteleczki 200 ml. niemodnych już co prawda ,ale ładnie pachnących Gabriele Sabatini, Elizabeth Arden ,no i czekam na inne promocje :))
Ja chyba w ciąży albo co?:)Przeczytałam-"wczoraj zrobiłam małe ŚLEDZIE"!!!!!!!!!!!!Ha ha h a
w aldim pod lososiem w lodowkach sa pyszne sledzie juz gotowe z cebulka albo z ziolami............wole z ziolami
w aldim pod lososiem w lodowkach sa pyszne sledzie juz gotowe z cebulka albo z ziolami............wole z ziolami
Ekspertem śledziowym jest panF.:)"Rybów" sie nie tykam:)I musze "smaka " mieć na śledzie:)Na jakiejs pracowej Wigilii jadłam kiedys uszka ze sledziami-boskie:)Nikomu nie smakowało i cala wielka micha moja była:):):):)
Ja się modą na perfumy nie przejmuję. Zapach to nie ciuszek. Przywiązuje sie do zapachu i kupuję te, któe lubię. Jak zmienię to potem żałuję. Moje ulubione to klasyka, wstyd się przyznać. Ale ja je lubię ;-)))